• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    MRORANGE: Heradlry -> Discord Artisan
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    btw rip Heraldry a Endbringer, stejně jako PH...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja mam vetsinou postup:
    - kouknu na video, jestli to vypada dost hezky :) nez jsem koupil nove PC pred Deliriem, tak taky jestli to nema moc efektu
    - kouknu na pros/cons, jestli tam rovnou nejsou veci, co vim, ze me serou
    - kouknu aktualni equip autora buildu, jestli je to fakt dostatecne budget, pripadne se pro jistotu podivam na trade, kolik to opravdu stoji TED
    - nasledne natahnu do POB, a zacnu mu to vylepsovat smerem "lazy player, one hand" :-)

tj. vetsinou ten build zmenim jeste nez ho zacnu hrat, plus pak o dalsi veci, co zjistim ze mi vyhovujou az v prubehu hry
    kdyz mi vsechno vyhovuje, tak jdu do builds na poe.ninja, a koukam jak to hrajou lidi, co maji co nejvic podobny equip/keynodes, coz vetsinou vyvola spiralu testovani a zmen

ale muzu si to dovolit, protoze zpravidla hraju jen jednu postavu za ligu, takze mam dost casu ji vymazlit :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    EXI: Rozumim. Já jsem z 90% pesant, kterej jede ctrl+c, ctrl+v
    Většinou ten build ladím až endgame podle sebe
    EXI
    EXI --- ---
    WASQ: me teda v tyhle hre prave nejvic bavi vymejslet buildy a pak si otestovat, kam az se dostanou. nekdy ale neco okopnu, kdyz chci bejt op
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: to je podstatny rozhodnuti, ktery jsem udelal hned po tom, co SSF zavedli :] obchodovat ve hre me fakt nebavi. a build teda nereknes jo? ja jsem zvedavej!
    WASQ
    WASQ --- ---
    Patchnotes moc nerozumim, ale je mi jasný, že theory crafting think tank už je rozjetej a build vymyslí někdo za mě.

Nicméně se mi líbí: "Weapon Skins from Supporter Packs can now be applied to both weapons when dual-wielding." :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já jsem horně moc chtěl hrát ty nový brandy, ale s tím reworkem je to fakt asi marnost :/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak to podstatny rozhodnuti je SSF nebo ne ze jo - kdykoliv jsem ho hral, tak me to bavilo, vic casu na hrani na ukor brouzdani marketem, ale vetsinou si rikam nejdriv dam trade kvuli challengim, a ssf pozdejc, a uz na to pak nedojde
    poslednich nekolik lig ale nebyly challenge co nemuzes delat sam, takze do toho asi prastim proste, beztak s min casem na hru bude SSF lepsi
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: nedelej tajnosti a rekni o co jde :] ja taky nemam vybrano zatim
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    no uz mam vybranej build, neco tajnyho co jsem nehral jeste nikdy, v SSF... ale do patku daleko, vsechno se muze jeste zmenit :-)
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    Ball lightning miner to bude. Tak jo. A možnost zamezit používání map device pro členy party je taky bezva nápad. Konec Cadiro scamů.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Ale možná mi něco uchází, uvidím co na to reddit a tak...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    OK, takže po tom co jsem to prolítl nemám absolutně chuť hrát melee. Zvlášť ne two handed slams. Nějak i přijde, že to že na jednu stranu to tlačí, posílí je na jedné straně a pak jim zase seberou damage/attack speed? Možná když se to spočítá pak na dps bude to lepší než teď, minimálně by se to dalo předpokládat, ale na mě to působí jako velký špatný, byť jsem o něčem z toho přemejšlel. Možná ještě tak některý z těch poison skillů s assasinem. Ale pořádně jsem nejel spellslinger, tak dám asi konečně to VD necro, nebo chaos trickstera. I když k tomu asi inklinuju nejmíň, přeci jen jsem ho jel v poslední době už několikrát...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    You can now instantly buy all decorations (that cost only Favour) that your hideout template needs, as long as you have unlocked them and have enough Favour to do so.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Added the ability to hide Remove-Only stash tabs.

konecne to na standardu budu mit hezky :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ring of nostalgia
    Celkem riznuti do hoaga, bude muset rezit rezervacku jinak
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jen si to tu odlozim, abych si to pak mohl rozkliknout v tramvaji... :)

Forum - Patch Notes - Content Update 3.11.0 -- Path of Exile: Harvest - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2873739
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: Povídej mi o tom :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    ORBIT: chci sry, nějak se to poto

ORBIT
    ORBIT --- ---
    WASQ: máš to třikrát za sebou, nechceš to repostnout?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam