• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    WASQ
    WASQ --- ---
    SUNBEAM: Jo jako dobrý no. O 3 taby víc... Už takhle jsem jak popelka. Proč to nemůžou nějak zdrcnout do sebe? Udělat 4x4 pro několik lig dohromady?

Jinak reddit slušnej flame na ligu zatím. Imo se v GGG dost potí od začátku ligy :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    SUNBEAM: Taky to mohli aspon splacnout na jeden :/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SUNBEAM: Blight vypada jako must have.. ale koupil jsem vsechny :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Forum - Announcements - Announcing the Blight, Metamorph and Delirium Stash Tabs - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2882046
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zatim nejlepsi harvest craft je takovy to "vezmi lightning stat a nahrad ho jiny lightning statem"

funguje totiz i pro master craft staty, ze kterych se pak stanou nativni :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: mam cz klavesnici no, to ma na to nejakej vliv krome z/y? sorry sem lama v tomhle
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: rekl bzch ze mas jinou klavesnici / cz
    WASQ
    WASQ --- ---
    LIQUIDFREAK: jen smůla :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kuci, pouzivam ted zase trade macro a kdyz chci psat do guild chatu,tedy pravej alt + c, tak mi to nenapise ve hre ten specialni znak, netustie, co to v tom trade macru dela? nemuzu to najit
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Tohle jsem videl, s detailama toho co kam, skoda ze jsem to nasel az nastaveni :D

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: jak nedropujou alch? Nerf ci co?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: na tom obrazku ma nahore spatne nejaky pylony a dispensery, ale to zjistis snadno ze jelikoz max delka dratu je 4, tak to musis posunout :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GURBON: jaha, me se to nezobrazuje v praci :-) diky
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: je nejakej tutorial jak to poskladat? ja tam zatim mam jen 3 policka celkem od kazdyho jedno pekne za sebou a nechce se mi nad tim nejak premyslet, tak bych to rad jen obslehnul :-D
    WASQ
    WASQ --- ---
    CHA1NDLER: no já hraju PoE protože "Hulk smash" a ne kvůli tomu, abych tunil zahradu. Navíc mě crafting nějak extra neláká, většina těch kraftících možností mi přijde meh. Je to jako standard s pár možnostma craftu navíc. Proto jsou pro mě super ligy, kde je prostě navíc hromada zabíjení. Třeba Simulacrum je pro mě top content a přesně to, co sedí do žánru PoE.

Ať přidaj nový monstra, jiný možnosti zabíjení, jiný herní módy, různý mapy..

Ale co už, nějak se s tim poperu. Ale žádnej hajp 100 lvl, 40 challengí, jako minulou ligu nehrozí
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: musis premyslet nad novejma moznostma - libovolna kytka, co modifikuje nejaky item z normal, funguje jako alch na mapu :-) specialne pro SSF super, tim "alchuju" vsechno, protoze vim, ze skutecny alchy budu potrebovat pozdeji na nakupy od Zany

Jinak kdyz to jednou postavis, zapnes vsem zavlaham automatiku, tak v podstate bezi vsechno automaticky. Specialne jsem se bal, jestli to moc nenarusi ten "flow" co od POE cekam, kdy proste chci behat a rychle vsechno, a je to uplne v pohode. Jeste teda bude treba vymyslet chytrej upgrade te sestavy pro ctyrkovy seminka, ale zatim nemam zadny, tak neresim (navic to "hloupe" jde uz v tomhle setupu tak, ze po zasazeni se tam da zavlaha doprostred).
    EXI
    EXI --- ---
    no, ja jsem s novou ligou nadmiru spokojen. nejen ze mi poe beha konecne plynule (minulou ligu jsem po vydani vulcan bety nehral), ale i muj tectonic slam chieftain je velice zabavny. a mechanika zahradky me bavi, to jsem ani necekal, paradni na ssf
    WASQ
    WASQ --- ---
    A kdyby vás to zajímalo, tak první level 100 byl za 45h 20m od začátku ligy

WASQ
    WASQ --- ---
    Proč nemohli tu zahradu v arpg aspoň trošku ulehčit? Proč tam musí bejt bullshit typu tohle semeno potřebuje okolo sebe jiný semena jinejch levelů a hnojivo z jiný kytky?

Proč to prostě nestačí všechno sázet stejně? Tohle je imo absolutně zbytečný

Jinak teda tvrdej začátek na modrejch mapách, protože nedropujou ani alchy :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Myslim ze bude nutnost udelat si ten craft store a pak to pujd
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Mno, zase tak hrozne snadny to neni, ten vystup receptu ze sklizne je random, takze obcas cekas, a to pretaceni neni o nic lepsi nez treba crafteni esencema (spis vlastne horsi, u esence vzdycky znas 1 konkretni stat v jeho hodnote). Ale je dobry to nahrazovani, pripadne cilene odmazavani. Zatim jsem s tim udelal celkem prd, ale urcite zkuseny crafteri to budou pouzivat pri nejakym endgame crafteni...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: udelas to jen jednou, pak uz tam jen rychle sypes semena, co ti generujou nabidku craftu - sklidim, projedu seznam, ucraftim co je profit, zbytek energie do dalsiho pestovani. Duvod je zrejmej, na SSF uz jsem tam mel 3x recept na 5L, prvni den.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam