LIQUIDFREAK: podle me je dulezite jedine - mit 3x pole, kde budes pestovat trojky/ctyrky. Na to funguje i ten muj puvodni setup, 2/3 se davaji doprostred max 8, a ctyrka tam jde pestovat jen jedna, vzdycky nejvic na boku uprostred na strane co sousedi s jinym polem - tj. prostredni pole jediny umi dve ctyrky, ale realne stejne normalni clovek dela max jednu.
K tomu dalsi minimalne 3x pole na sazeni jednicek, co nejbliz waypointu. Ja mam 12 policek celkem, a i pote, co to buffli, malokdy vyuziju vic jak dva od kazdeho. Uvazuju v budoucnu to snizim na 9 na ukor kolektoru.
Potom je treba mit zasobu kolektoru, a je celkem jedno kam je das, ja je davam kolem poli hlavne, protoze mit je nekde extra znamena mit jeden pylon na kazde tri, minus linky spoujuji pylony. Ale primo z pole je mozne mit neomezeny pocet pylonu (nebo je to tolik kde jsem na strop nenarazil jeste), takze je to efektivnejsi, navic muzou byt trosku dal.
No a pak prostor, kam budes schovavat crafty, nemusi bejt velkej, protoze se to da opojit a dat do banky.
Tj. je spousta zpusobu, jak si to usporadat, jak to komu vyhovuje.