• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    WASQ
    WASQ --- ---
    EXI: jj chápu, taky hejt :D
    EXI
    EXI --- ---
    WASQ: vytvořej problém a řešení znamená "zaplať". to by ani tak nevadilo, kdyby to řešení bylo funkční. rozdrobit loot na tři další taby lol
    WASQ
    WASQ --- ---
    EXI: Přesně. Ani ze mě za nový taby nic nevytáhnou. Až přidají nějakej autosort, kdy si kliknu button v quadu a on mi to rozháže do ligovejch tabů, tak jo. Jinak srát.

Taby jsou fakt průser. Udělat problém s přidáváním hromady srance, kterej můžeš sbírat a skladovat a řešit to takhle polovičatě...? wtf ggg :)
    EXI
    EXI --- ---
    GURBON: vsechno z tech tabu se mi vejde do normalniho tabu, neni duvod to kupovat. na druhou stranu - wtf! proc se currency nevleze do currency tabu. proc simulacrum splintery nejdou do fragment tabu? (odpoved teda netreba, je mi jasny ze nas chteji podojit - teda u me se jim to nepovede)
    EXI
    EXI --- ---
    BARTUC: naopak, ted kdyz neni kazda mapa sediva, tak me obcasny delirium docela bavi
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: ja si rek ze to budu ignorovat a stejne mi to neda aspon na zacatku sem si kraftnul par veci na expeni, tak fajn
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw taky je vam nevolno kdyz mate probehnout delirium branou? :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    me liga bavi, muzu ji smele ignorovat a nic se nestane :-D
    WASQ
    WASQ --- ---
    SUNBEAM: Jo jako dobrý no. O 3 taby víc... Už takhle jsem jak popelka. Proč to nemůžou nějak zdrcnout do sebe? Udělat 4x4 pro několik lig dohromady?

Jinak reddit slušnej flame na ligu zatím. Imo se v GGG dost potí od začátku ligy :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    SUNBEAM: Taky to mohli aspon splacnout na jeden :/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SUNBEAM: Blight vypada jako must have.. ale koupil jsem vsechny :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Forum - Announcements - Announcing the Blight, Metamorph and Delirium Stash Tabs - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2882046
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zatim nejlepsi harvest craft je takovy to "vezmi lightning stat a nahrad ho jiny lightning statem"

funguje totiz i pro master craft staty, ze kterych se pak stanou nativni :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: mam cz klavesnici no, to ma na to nejakej vliv krome z/y? sorry sem lama v tomhle
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: rekl bzch ze mas jinou klavesnici / cz
    WASQ
    WASQ --- ---
    LIQUIDFREAK: jen smůla :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kuci, pouzivam ted zase trade macro a kdyz chci psat do guild chatu,tedy pravej alt + c, tak mi to nenapise ve hre ten specialni znak, netustie, co to v tom trade macru dela? nemuzu to najit
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Tohle jsem videl, s detailama toho co kam, skoda ze jsem to nasel az nastaveni :D

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: jak nedropujou alch? Nerf ci co?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: na tom obrazku ma nahore spatne nejaky pylony a dispensery, ale to zjistis snadno ze jelikoz max delka dratu je 4, tak to musis posunout :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GURBON: jaha, me se to nezobrazuje v praci :-) diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam