• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: jed bez zombiku :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: myslel jsem, ze mam po starostech, ale bohuzel mi to DC dava i po patchi :(
    asi jinej bug nebo soudruzi udelali nekde chybu.

"Fixed an instance crash that could occur when using Raised Zombies."
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: btw ta semena si vynuti dalsi zasah do designu zahradky, davaji docela op veci jako ze "semeno da jeden z X rarest craftu" apod, na 100 pouziti.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak jsem dal finalniho bosse, je nejakej trapne lehkej jako - nevedel jsem predem nic krome toho, ze se mam drzet blizko (dvakrat udela zed ktera nejde rozbit zvenci), a splnil jsem 3 challenge na nem
    a vypada to ze potrebujeme tab na seminka asi, mi dal 5 ruznejch semen co maji nejaky efekty, to za chvili nebude kam davat :-))
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Forum - Patch Notes - 3.11.1 Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2893980
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: jo, je to stejna zona jako mapa, ze ktery to otevres. Proto to ta Empyrianova parta farmi taky, ze maji celou plochu jen semena a jdou mapu jen kdyz je muzou sklidit ze vsech. Svyho T4 jsem proto radsi oteviral z hideoutu... :-)
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: no me vcera oneshotovalo T2-T3 pole.. jako nebyl jsem pripravenej, protoze jsem na to kliknul omylem (posledni mapa a jdu spat), ale ze budou ty potvory tak silny me prekvapilo. on na to ma vliv i influence od elderslayeru? byli tam ti sami hadi, jako ma Veritania
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: Jinak docela mi ve hre chybi moznost si zapnout "ctvereckovany papir" jak napriklad edit..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EXI: Hele todle bude asi moje volba. Tedy, uz tejden se chystam na predelavku, ale jeste jsem se k tomu nedonutil. Uz ale opravdu musim :D
    Zvlast kdyz mi to nekdo naserviruje takhle krasne jak pro blbecky, coz mi maximalne vyhovuje :) Dikec
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw tusi nekdo, jak to pak vypada, kdyz je vic t4 bossu? jeden zpusobi, ze se to NPC zakukli a je treba dat 100 red map na spawn uber-bosse (jsem na 80 ted asi), ale predpokladam vic t4 bossu proste bude porad jen 1 uberboss a zbytek waste?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: jo, ale T4 lihne bosse, co me tam pak pet minut honil po policku. Takze delat setup co umi lihnout vic ctyrek najednou nejak ani nechci... :-)

Nicmene taky to asi predelam po te zmene, hlavne proto, ze ted to mam takove chaoticke, a spatne se mi hleda kam se mi ulozil jaky craft, nemam to na jednom miste. Navic udajne kdyz nemas misto, tak se to prepisuje, coz bych jako fakt nechtel, jsem myslel ze me nenecha ulozit, tj. rad bych si to vic hlidal.
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: "it can be replaced by t2 seeds just fine. Unless you plan to grow a full batch of t4"
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: jj

tady je jeste schema s vice storage - https://iw.gy/s5KILG
    osobne pockam na patch - snad potuni ten storage, jestli ne, tak to asi prestavim podle tohodle
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: to ma jako permanentne polozeny trojky mimo plochu, aby to splnilo nejaky podminky i pro krajni seedy? :-)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Forum - Announcements - Changes to Harvest Crafting - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2893133
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ta zona ma mnozstvi modu proste, veci jako monsters 400% hp, turbo, 60% increase dmg from traps apod. Kdyz jsem vzal darkshrine tak jsem musel slozite hledat v tom vypise, co mi vlastne dala... :-)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    vcera dost hnusna serie DC. myslel jsem, ze je chyba u ISP, ale kdyz mi to shodilo po DC okamzite rozjetej Atzoatl, tak to bude na strane GGG. Taky jsem kvuli tomu ztratil dva Uberlaby, ktery jsem se pokousel ted napoprve udelat. Dela to jen, kdyz lezu do nove zony. Ma nekdo podobnej problem?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jak to funguje? Proste je rychlej, dela vic dmg a ma vic hp?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak jsem zkusil ten novej 83 level labyrint
    hned prvni Izaro mi vysvetlil, ze s timhle buildem asi ne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam