• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: jo, ale T4 lihne bosse, co me tam pak pet minut honil po policku. Takze delat setup co umi lihnout vic ctyrek najednou nejak ani nechci... :-)

Nicmene taky to asi predelam po te zmene, hlavne proto, ze ted to mam takove chaoticke, a spatne se mi hleda kam se mi ulozil jaky craft, nemam to na jednom miste. Navic udajne kdyz nemas misto, tak se to prepisuje, coz bych jako fakt nechtel, jsem myslel ze me nenecha ulozit, tj. rad bych si to vic hlidal.
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: "it can be replaced by t2 seeds just fine. Unless you plan to grow a full batch of t4"
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: jj

tady je jeste schema s vice storage - https://iw.gy/s5KILG
    osobne pockam na patch - snad potuni ten storage, jestli ne, tak to asi prestavim podle tohodle
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: to ma jako permanentne polozeny trojky mimo plochu, aby to splnilo nejaky podminky i pro krajni seedy? :-)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Forum - Announcements - Changes to Harvest Crafting - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2893133
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ta zona ma mnozstvi modu proste, veci jako monsters 400% hp, turbo, 60% increase dmg from traps apod. Kdyz jsem vzal darkshrine tak jsem musel slozite hledat v tom vypise, co mi vlastne dala... :-)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    vcera dost hnusna serie DC. myslel jsem, ze je chyba u ISP, ale kdyz mi to shodilo po DC okamzite rozjetej Atzoatl, tak to bude na strane GGG. Taky jsem kvuli tomu ztratil dva Uberlaby, ktery jsem se pokousel ted napoprve udelat. Dela to jen, kdyz lezu do nove zony. Ma nekdo podobnej problem?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jak to funguje? Proste je rychlej, dela vic dmg a ma vic hp?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak jsem zkusil ten novej 83 level labyrint
    hned prvni Izaro mi vysvetlil, ze s timhle buildem asi ne :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: to je mazec, to chci :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    presne build pro me :)

PoE 3.11 - CWDT Chieftain ZERO Flask ZERO Skills full T16 Clear - Harvest Softcore
    https://www.youtube.com/watch?v=4vjegy4ssgo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SUNBEAM: na druhou stranu se to da delat harverst receptama, ktere jsou zadarmo
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    no ono teď craftit jewely byla děsná pruda, protože zvedli šanci, jak často se tam objevují ty věci na small pasivky, nebo naopak snížily prostě šanci na velké pasivky, už nevím, ale prostě rollovat peklo.
    akorát když potřebuju dvě velký pasivky, co jsou jako prefix, tak stejně je to hnus, no uvidíme, třeba překopou, jaký skill je prefix a co suffix
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SUNBEAM: jo, je to docela velkej buff, a smula pro lidi, co si je draho vycraftili :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Medium and Large Cluster Jewels will now drop with an additional enchantment effect that grants them 1 and 2 Jewel sockets respectively. These replace the modifiers that previously granted additional Jewel sockets, which can no longer appear on Cluster Jewels.

chápu dobře, že jewel sockety už nebudou jako suffix, tím uvolní místo pro jiné suffixy, budou teda jako "enchant" a narollujou se už při dropu jewelu u large 1 nebo 2 a u medium budou vždy?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SUNBEAM: chybi mi tam teda aby bylo idealne videt, kolik mam celkem nahromadene energie od kazde barvy.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Forum - Announcements - 3.11.1 Patch Notes Preview - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2890746
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: se mi libi, jak kazdou ligu hrozne rychle najdou nejakej jinej zpusob, jak si tisknout penize :-) tohle je treba stoji tak cca 3 exalty za run, ale ocividne i tak se to vyplati v tom mnozstvi dropu, co jim padne jen z tech div karet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam