WASQ: Můj názor na to je, že spousta lidí to má stejně hozené jako já, štve je politika GGG posledních lig, kdy je čim dal vice vidět, ze je zajímají prachy především až na prvním miste. Jako soráč ale vymýšlet nové ligy už s tím, že tam musí být co nejvíc sraček co ti zahltí stash a donutí tě tím koupit nové předražené stash taby mi přijde dost zvrácená. Přesvědčoval jsem sám sebe ze se třeba pletu, ale tady Harvest už je za mne posledním důkazem teto politiky a to vydáni nových 3 tabu, které jako mohli být s klidnou hlavou přidané v těch stávajících mě přijde už úplně mimo...jako sry proč blightmap tab není v map tabu ? Rozumim politice FtP musí na něčem vydělávat ale dle mého názoru se dali na špatnou cestu a tohle není způsob jaký se lidem zamlouvá...což je vidět na grafu od WASQ níže. Ale samozřejmě netvrdím, že je to tím co píšu, důvodů bude vícero...
Za mě by pomohlo kdyby rozšiřovali ten svět o nové oblasti atd... a ne že do stejných kulis přidaj další sráděry na víc (nevim jak to vyhovuje vám ale běhat po milionate to samé se po tech 6 letech dost zajídá), je tam toho už tolik, že polovinu z těch mechanismů prostě lidi ignorujou. Jo a z mých známych se na PoE dost lidí vybodlo po té co předělali atlas na Syruse, to byl krok špatným směrem, jednoduchou zábavnou mechaniku předělali na tenhle shit. Ale tak 100 lidí 1000 chutí. Tak a teď mě umlaťte názorama.