• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    WASQ
    WASQ --- ---
    Pro info graf úbytku poe populace v posledních ligách (steam charts). Osobně jsem dal Siruse a1 někdy minulý týden a už to nezapl. Tak zas za 3 měsíce :(

MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    začíná mě to bavit. někdo si u mě vyrobil +2 convoking wandku, měl tam už +1 minion, dal tam "can't roll caster" a pak +Caster ze zahradky a sup, bylo tam +2. Jako nevim jestli to nemuze narolovat kterejkoliv z nich ale to jsem ziral, minulou ligu jsem za to platil 20ex.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak ten harvest boss ma fakt jako pekelnej respawn - po projiti 100 map a jeho zabiti je treba nabrat 100% energie (skace tam ze sklizne, za pole se 4kou asi 10+ procent, za normalni pole jednicek 0.3), a pak se znova zacne pocitat tech 100 map :-( to jsem trochu doufal, ze to bude rychlejsi, pro casual hrace nic moc
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    demonic cloak. taky cajk
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    demonic boots. asi cajk :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    dik demonic weapon effect
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Socha do HO ;)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: dik,angelic portal effect
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    EVILMIND: stastny člověk - já dostal nějaký graphic effect na flame dash.

Aspoň jsem dneska dropnul lahvičku za 20C
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw zadarmo chesta dneska (ve hre otevrit shop na prazdno a pak mikrotransakcni inventar)
    neomylne jsem vytahnul Pegasus peta, takovej obrovskej kun :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: otazka je, jestli je to tim. jel bych bez nich, ale nejsem pripravenej na upgrade :(
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: jed bez zombiku :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: myslel jsem, ze mam po starostech, ale bohuzel mi to DC dava i po patchi :(
    asi jinej bug nebo soudruzi udelali nekde chybu.

"Fixed an instance crash that could occur when using Raised Zombies."
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: btw ta semena si vynuti dalsi zasah do designu zahradky, davaji docela op veci jako ze "semeno da jeden z X rarest craftu" apod, na 100 pouziti.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak jsem dal finalniho bosse, je nejakej trapne lehkej jako - nevedel jsem predem nic krome toho, ze se mam drzet blizko (dvakrat udela zed ktera nejde rozbit zvenci), a splnil jsem 3 challenge na nem
    a vypada to ze potrebujeme tab na seminka asi, mi dal 5 ruznejch semen co maji nejaky efekty, to za chvili nebude kam davat :-))
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Forum - Patch Notes - 3.11.1 Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2893980
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: jo, je to stejna zona jako mapa, ze ktery to otevres. Proto to ta Empyrianova parta farmi taky, ze maji celou plochu jen semena a jdou mapu jen kdyz je muzou sklidit ze vsech. Svyho T4 jsem proto radsi oteviral z hideoutu... :-)
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: no me vcera oneshotovalo T2-T3 pole.. jako nebyl jsem pripravenej, protoze jsem na to kliknul omylem (posledni mapa a jdu spat), ale ze budou ty potvory tak silny me prekvapilo. on na to ma vliv i influence od elderslayeru? byli tam ti sami hadi, jako ma Veritania
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: Jinak docela mi ve hre chybi moznost si zapnout "ctvereckovany papir" jak napriklad edit..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EXI: Hele todle bude asi moje volba. Tedy, uz tejden se chystam na predelavku, ale jeste jsem se k tomu nedonutil. Uz ale opravdu musim :D
    Zvlast kdyz mi to nekdo naserviruje takhle krasne jak pro blbecky, coz mi maximalne vyhovuje :) Dikec
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam