• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Přísnej dmg s aurabotem :D
    1 BILLION sDPS (NO JOKE) SPECTRES + AURABOT | Path of Exile
    https://www.youtube.com/watch?v=Ners1AzmAk0

Minulou ligu s nejakym aurabotem co sem sem chytl v particce mi sel dmg na 17 milionu... vic sem asi nikda nemel, ale bilion kuwa O_o
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    možná zřídili nějakej miniteam, co opravuje věci z konce backlogu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: All Vault doors are now automatically opened in a Blighted Vault Map

jako lol, tohle se mi stalo uz v Blight lize, bych necekal, ze to nebude opraveny jeste
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    The exit from Vaal Oversoul's arena now unlocks significantly sooner.
    LOL nene :D The technology is here!

Forum - Announcements - 3.11.1.c Patch Notes Preview - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/...?fbclid=IwAR1Rzd9GQQ0wu3kajrRvdcvyO62oGuIXBRjYrSJzm6MOKS9T3Q6kuSCLBgU
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Diky!
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Gl v nove guilde a co nejmene ripu .)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Celkem standardní SSF štěstí, taky mi to tak většinou padá, člověk se na to víc soustředí a má z toho větší radost.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SUNBEAM: Nemá rozdíl.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    ssf a trade má nějaký rozdíl v drop rate a tak? nebo je tohle nastavení pro všechno stejný?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jeste jsem pak sel Siruse, a dropnul jsem z uplne jedinou vec co muzu pouzivat, Thread of Hope, presne s velikosti co jsem potreboval a top resistem :-) si jako nemuzu stazovat na SSF fakt, jeste by to chtelo vic stesti pri tom craftu, co zmeni support na awaken, zatim jsem dal 5x a nic
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Tohle snad bez dalšího komentáře, jinak bych asi musel bejt hnusnej :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Další vlna vylepšení, včetně zvětšení tanků na 1000 a případná možnost dokoupení jiných s kapacitou 5000. Plus snad další zlepšení popisu craftů a hlavně v harvest stashi se bude místo i na fortunate flower/bud atd.

Harvest Storage Tanks and Crafting Descriptions : pathofexile
    https://www.reddit.com/...thofexile/comments/hqqvym/harvest_storage_tanks_and_crafting_descriptions/

Celou dobu se v tom tak trochu plácám, nic z toho co jsem si vybral hrát mě moc nebavilo, tak tohle snad bude trochu impuls se do toho víc pustit...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jeste deathless Uber Elder, a btw se zda, ze ta challenge na Shapera jde splnit i tam, protoze mi psalo, ze ji failuju (jsem ji nezkousel bo me to nenapadlo). A plnit ji na Uber Elderovi je mnohem lehci nez jen solo Shaper, pokud ho zrovna neinstantite.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dneska dobrej pulnocni run na ssf, behem pul hodiny jsem nasel Aula, pak z harvest bosse dropnul dost craftu na uber Atziri klic, zabil Atziri za Disfavourku, a jeste probehnul Eldera pro double Zealotry oko, co tam je jedno za 50ex :-)

asi poslu nejakyho alta s baglem drahejch veci do trade ligy, at mi tam koupi winged scaraby - mam 27 challengi ted, a spoustu dalsich kde mi chybi posledni vec, ale winges scaraba jsem nevidel ani jednoho...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: tak to je na pytel, diviny sou derahy jako prase a neustale tradovat ten jewel tam a zpet je taky vopruz, ale bez ty spravny pasivky to nebude fakcit
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    BARTUC: myslím že ne, ale nevím jak moc to měnili, ale prostě to číslo je tam random a taky je random jeden z těch třech jmen a podle toho jména jsou tam různý balíky pasivek, a konkrétně který, to je prostě random podle čísla, akorát prý to samé číslo na druhém jewelu dělá něco jiného, takže fakt úplně random
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: neda se to nejak zjistit kdyz to kupuju, co to da za pasivku?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jak vlastne takova hc gilda funguje, na principu vzajemneho utesovani? ;-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    a diviny nejsou :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: nikam nejdes! :-D

SUNBEAM: jj myslim glorious vanity... snad to nejde rerollnout na neco jinyho :-D potrebuju ten konkretni, aby mi fungoval build kudla :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam