• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: neda se to nejak zjistit kdyz to kupuju, co to da za pasivku?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jak vlastne takova hc gilda funguje, na principu vzajemneho utesovani? ;-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    a diviny nejsou :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: nikam nejdes! :-D

SUNBEAM: jj myslim glorious vanity... snad to nejde rerollnout na neco jinyho :-D potrebuju ten konkretni, aby mi fungoval build kudla :-D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Kdo se ujmete vedení Nyx guildy?
    Jdu se přesunout do čistě HC guildy. V naší hraje HC jen Mhaar a moc mi to pak nedává smysl.

Zvládnete si vybrat někoho samy nebo to mám na někoho šoupnout?
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    BARTUC: hele je to random, takže divine a nebo lepší rerollovat přes zahradu, jinak pozor, může to přehodit toho doryaniho na jinýho (jestli myslíš glorious vanity) a pak to bude dávat jiný pasivky asi?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: on má na mysli timeless, ne cluster jewel :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: muzes to chaosit nebo altovat jako jakejkoli jinej jewel.
    Pohlidej si ale itemlevel jestli mas dostatecnej na ten mod. Ale mozna je proste jen vzacnej..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    muzu poprosit o radu ohledne timeless jewellu? potrebuju dostat na jeden notable revitalising lightning, ale porad mi tam leze flesh to lightning. Je to podle toho, jakou hodnotu mam u toho sacrifice to doryani? Da se to divinovat?

Díky moc
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: RNG is no trap. Its a void.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja teda zatim jen fail, prvne jsem tam dal polovinu karet na 6L luk, a dostal jsem zpatky 1 (tj. minus 10), podruhy jsem mel 1 kartu na watchers eye a zmizela uplne - je to past! :-)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    SKUNK23: ti už neukáže, kolik těch doctorů spálil :D (zero-double rozmezí)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Zaujal me ten uvodni craft...jako slusny :D headhunter za chvilku :))
    Path of Exile 3.11: HARVEST DAY #14-15 Highlights HH 50% OFF, "IS THIS SUPPOSED TO BE A CHALLENGE?!"
    https://www.youtube.com/watch?v=uO_ojbqthbQ
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    MPEGYNA: https://old.reddit.com/...thofexile/comments/hm70o1/psa_you_can_force_bow_attacks_fire_2_additional/

prave do toho jdu. nejsilenejsi je ze "cannot roll caster" stoji 5 blessed orbu :P
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    MARSHUS: to bych potreboval. vubec nechapu, jak se ty minion affixy z harvestu vynuti? jsou caster nebo ne?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    to mate za to, ze to hrajete furt. ja nehral od metamorphu a ted ani nevim, jak progresovat atlas... tolik veci za tri ligy, ze je clovek uplne mimo. jediny, co me sere, jsou DC pri meneni lokaci, coz se mi nikdy driv nestalo. s timto super bugem je napr. takovej uberlab nehratelnej a kdyz vam sem tam kvuli tomu zmizi portal k zone nebo celej atzoatl, tak opravdu nejste nadseni.

jsem casual, ale staveni zahradky me bavi. akorat nechapu tu bednu na seminka, jelikoz nejsem zadnej velkej kosic map, tak do ni nemam co davat. vsechno hned zasadim...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: plus dalsi uzitecne info je, ze klavesa V na zahradce otevira truhlu kdekoliv, taky jsem k ni prvnich par dni behal :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: lol tak tohle je informace za milion!!! diky moc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: crafteni ze stashe je v pohode, pokud nepotrebujes kombinovat i nejaky orby, pak je to o nicem. Hlavne scour. Osobne jsem delal nejdriv to, ze jsem u sebe furt mel nejakej item na kterej muzu tocit nejaky crafty (v podstate chaos craft pres harvest recepty). Ted uz potrebuju specificky veci, takze to delam tak, ze si proste ukladam vsechno zajimavy do stolku, stolky skladuju v quad tabu, a searchem si z nich beru do baglu co zrovna potrebuju. Takze realne pouzivam crafteni pres truhlu jen pro veci, kde to staci jak to je (vymena currency, fossilu, map apod).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: nemusis tam lezt, dost lidi nevi, ze truhlu ze zahrady si muzes normalne dat do hideoutu, je schovana mezi ostatnim nabytkem :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam