• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GURBON: Já nějak předpokládám, že takovej tool nevymyslíš ze dne na den.

A za mě asi nemám problém jim občas nějaký peníze hodit, lámu teď v tý hře hranici 3k hodin, no :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    GORDHART: To je otazka jak to skutecne bylo. Ani bych se nedivil, kdyby QoL vylepseni vymysleli az jako reakci na ten troling. Realne ale budeme kupovat 3 taby misto jednoho kterej by bohate stacil. Autotrideni je sice fajn, ale co se tyka zdimani penez se nic moc nezmenilo.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Sledoval jsem to jenom trochu, ale přišlo mi, že se stalo tohle:

1) GGG si připravilo ty stashtaby pro zveřejnění, nikde nic nenapsali (jak to dělají docela často)
    2) někdo z komunity je vydataminoval z gpkk souboru a rozjel hejt na redditu
    3) GGG je zveřejňuje s "tak jste na ně přišli a tady je máte" podtónem
    4) víc hejtu
    5) chris udělá prohlášení "stash taby jsme chtěli zveřejnit výrazně později, celé jsme to chtěli vykopnout s tím třídícím toolem"
    6) prohlášení se míjí účinkem, reddit už se stává čistě toxickou žumpou :)

tl;dr: stashtaby budou. Byly plánovaný, ale měly jít ven až s QoL vylepšením, který ti bude posílat přeměty "na kliknutí" do přiřazených tabů
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: Ja se v tom porad placam. Dokonce jsem si uz i postavil zahradku a zasadil prvni t2 sazenicky, ale jak nehraju ssf, tak me to nejak extra neba, takze to jde desne pomalu. Prvni dve postavy co jsem udelal me prestaly velmi rychle bavit. Ted jedu TR trickstera a ten vypada celkem zabavne, jen je to zatim desny maslo. Nic pradne nepada a jak jsem nejel zahradu, tak zatim nemam na cem proadne craftit :-D Ale to se poda, doufam, ze stihnu do konce ligy udelat 24 challu a tim pro me asi liga skonci :-D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: Hele nesledoval a necetl jsem zadnou diskuzi. Tohle je ciste muj nazor na vec, na me to proste pusobi timhle dojmem. Ale rad se necham poucit v cem se pletu.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Sledoval jsi tu stashtabovou diskuzi i dál, nebo jsi jen přečetl první vlákna na redditu a podle toho máš Názor?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GURBON: Obavam se ze nezmizi i kdyz dostala hate jako prase. A to z duvodu ze obsahuje spoustu srader, ktere ti zahlti stash a proto je duvod aby ggg udelat dalsi currenci tab a tahal z lidi za to dalsi nesmyslne prachy viz posledni 3 currence stash taby co vydali.... cira zlodejina.
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: Nehraju uz dlouho a tise doufam ze harvest po tyhle lize zmizi ze hry.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Moc nechapu slovoslet tve vety :) Jinak taky hram ssf, zatim si nemuzu na nic stezovat, bavi me to moc. Po trade ligach je to jak pomalu hrat novou hru... v trade sem proste projel acty, chaos recept grind, koupil co sem si predstavoval za gear a tim to tak haslo a vlastne jsem z tech vsech veci co jsou ve hre vyuzival absolutni minimum. Na ssf vyuzivam uple vse a bavi me to. Liga za me dobry napad z nestastnym provedenim, crafty jsou fakt super a moznost si vyrobit presne na miru predmet jakej si predstavujes je parada, ale ten system jak toho dosahnout je alespon pro me zbytecne slozite udelanej do takovedleho tipu hry (za me by bylo ideal semena t1 za 3 mapy t2 za 9 map t3 za 15 t4 za 30 nebo tak nejak podobne, ale vymejslet tam takovy uchylarny kuli tomu aby ti to vyrostlo je na prd) jasne kdyz do toho proniknes tak zjistis ze to tak slozite neni, ale 80 % lidi to proste odradi.
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    LIQUIDFREAK: já jsem přešel na ssf, tam je harvest fajn
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ZzZz, ja nehraju, co vy? :D Je to furt poe, ale dycky si rikam budu srat na ligu, a stejne se necham POKAZDY zdrzet :D Mate to podobny?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Mno voni hlavne myslim vychcipali tak posbirali hovno :D Ale vypadalo to jak lag
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: nenechavej, tam rika, ze si to posbiraj potom
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ale ten Ghazyho spectre build je imba sam i bez supporta, tohle je jen silenej extrem :)
    Poe se fakt posunulo trochu jinam z toho co byvalo
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SKUNK23: To je hroznej masakr twe. A toho lootu, az brecim jak to tam nechavaj lezet, je fakt ze 98% z toho sou kktiny
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Auraboti, jsou neuvěřitelně imba, když se to dobře postaví.
    Dělám teď jednoho na HC a gear se teda skládá hodně pomalu, ale i tak je to OP jako prase :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Přísnej dmg s aurabotem :D
    1 BILLION sDPS (NO JOKE) SPECTRES + AURABOT | Path of Exile
    https://www.youtube.com/watch?v=Ners1AzmAk0

Minulou ligu s nejakym aurabotem co sem sem chytl v particce mi sel dmg na 17 milionu... vic sem asi nikda nemel, ale bilion kuwa O_o
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    možná zřídili nějakej miniteam, co opravuje věci z konce backlogu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: All Vault doors are now automatically opened in a Blighted Vault Map

jako lol, tohle se mi stalo uz v Blight lize, bych necekal, ze to nebude opraveny jeste
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    The exit from Vaal Oversoul's arena now unlocks significantly sooner.
    LOL nene :D The technology is here!

Forum - Announcements - 3.11.1.c Patch Notes Preview - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/...?fbclid=IwAR1Rzd9GQQ0wu3kajrRvdcvyO62oGuIXBRjYrSJzm6MOKS9T3Q6kuSCLBgU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam