• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A odted uz mozan budes stahovat min a updatovat rychleji. Já z toho mám velkou radost.

Lepší zvukový engine, mac client, lepší patching přes steam. Prostě samý dobrý kusy!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    stahuju v podstate cely pokazdy, zadna novinka :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SUNBEAM: Hurá, už aby to tu bylo :) To je jako malý vánoce
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    A Full Re-download
    Firstly, it's important to understand that this will require a re-download of the entire game for all users.

Announcements - 3.11.2 Technical Patch - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2933680
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hosi, nemate nekdo v harvestu na SC nejaky currency v radu exaltu, ktery byste mohli postradat? chci si pred novou ligou neco vyzkouset, ale tuhle ligu jsem nejak uplne zazdil, takze nemam na gear co potrebuju :-D diky
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Předpokládám, že tohle:

Racing Gauntlet Interviews w/ winner Darkee, Steelmage, Havoc, RaizQT and more!
    http://www.youtube.com/watch?v=Qp7eiPAdsHc
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: BTW nechceš nahodit link, nemám šajnu o čem píšeš (interview)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    :))

two years ago : We fought the Syndicates
    Poe 3.12 : We are the SYNDICATES
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: to nevypada zle
    Cross play s MACarema? Ze by konecne duvod podivat se na to PvP ? :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    doufam to da na youtube pak, protoze na prvni pohled to vypadalo uzasne :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem ted dosel z hospody, a Ziggy vypada ze hraje novou verzi

https://www.twitch.tv/ziggydlive
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    flasky je snad jediny, co na poe uprimne nenavidim. uz to nejsou mana/hp potiony, ale 5 nutnych miniskillu. kdyby jich aspon nebylo 5, ale min...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: flasky. Jestli nekdo umi spravne mackat flasky, tak je to poedan.
    Pred final figtem kompletne prehodil flasky, jukni na to.

Dodge je na nic :) (na HC) to neni defense layer. Spolehat se na mechaniku, ktera te zabije a mozna ne, je o nicem.
    Resisty, (konverze do jinych elementu), flasky, fortify, block, recover on block.
    Hodne DPS
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Dvojitej flameblast je neco naprosto jinyho nez obyc flameblast, kterj pouziva.
    Double flame blast ma brutalni penetraci resistenci, takže ti snižuje tvůj max res.

Klony - split faze neni tak nebezpecna, nedela to tolik dmg jak kdyz je to samotna atziri.
    A nejnebezpecnejsi jsou po doub flame blastu ty oranovy storm cally, protoze critujou. A to je to co ho myslim i zabilo. Na konci tam mel moc sracek. S tou zvysenou rychlosti je atziri naprosto silena..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: to bude ta spektra z harvestu, takovej ten boulder..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Aha, to je ten důvod, to mě nědošlo proč. Hodně dobrej nápad
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    CHA1NDLER: Lutbot makro ftw :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MPEGYNA: Delirium volatile dead jsou spawny z červenýho bordelu na zemi, který jsou jako jediný delirium monstra barevný (červený). Stačí se vyhejbat těm jejich "vejcím" a jsi v pohodě.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    CHA1NDLER: ja tuto ligu nemam ani jeden 6L, ale diky fosilim a harvestcraftu jsem si udelal tu redemption sentry helmu s hypothermii, minion dmg a +3lvl minion gems. takze vlastne klasickej 6L ani nepotrebuju. nehral jsem od metamorphu a na vsechny ty novy mechaniky chcipam (delirium, crusader mobove, legion rares...)

siruse jsem zabil jen napodruhe az pote, co jsem si nastudoval, co tam vlastne mam delat. od te doby uz je ale silnej a mne dojdou portaly kvuli offscreen oneshotum. imho je to nejdebilnejsi boss, protoze 90 % casu se nebojuje, ale bud se boss hleda nebo se pred nim utika. takovej mastermind 2.0.

nejvtipnejsi mi ale prijdou "volatile dead" oneshoty, ktery jsou z nakyho bordelu, kterej nejde poradne videt (modri T1 mobove v harvestu). vesele jsou i, mozna lag, smrti, kdy se clovek schova nekam za roh mimo LOS a ceka na regen a vtom umre.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: Není to video z doby před buffem bossů (a weawera zejména)?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam