• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jako na to že se chlubili jak to je velkej update tak toho moc zatím neukázali.

hele otázka. jak můžou minioni generovat frenzy charge? protože poacher's mark už je naprd, a tak mě napadá jen CWDT -> Cold Snap...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: hernajs jak tohle fakci? to vypada pekne :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mate nejakej overenej Blade wortex build? Ja našel nějakej full fire conversion chieftaina, ale tam se to toci kolem dvou drahejch uniqu, tak se nechci spalit jako casto :-D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Nevypada to ze by to melo nejakej super zasadni vliv na celkovy performance. Asi budes potrebovat ten novej Discharge treshold jewel.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ja asi pujdu do tohodle. Snad me nepodela ten novej cooldown.
    Shadow - [3.12 Ready?] CoC Discharge Assassin - 20M+ Shaper DPS - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2680909
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Mno to zas bude, nevim co hrat jako pokazdy a jako pokazdy si zas vyberou nejakou kravinu se kterou nic nedam pac mam obe ruce poeleve :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Tier 2: Residence - myslím, že mám jasno co budu farmit na začátku :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Wow, RIP Bane.

As a result, modifiers to Curse skill gems will not affect skill gems like Bane.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: no je to brutus, ty marky budou mit smysl asi jen na bossy

Nekdo tip na discharge build kterej neni zavislej na markach?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    aaa, objevil jsem zatim nejlepsi zmenu teto verze - The /autoreply command now persists across area transitions.
    :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: aha, ono to tam dokonce pak dal je i primo narizeny :-) - Items which Trigger a Mark on hit now only do so when hitting Rare and Unique enemies.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: kdyz ctu to rozdeleni curse na hexes/marks, tak mi prijde, ze marks on hit jsou ted uplne k nicemu? kdyz vzdycky muzes mit mark jen na jednom enemy...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HYPE - Added a Vendor Recipe for a special Support Gem. Good luck!
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Když máš na každej blok nějkaej life/es gain, tak chceš mít víc bloků. Nehledě na to, že dva menší hity jsou vždycky lepší, než jeden velkej. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SUNBEAM: nevim, kdyz jsem naposled neco podobneho hral (a tenhle node neexistoval), tak to bylo o tom, ze sice je mala sance, ze pres max block projde hit, ale to aktivuje mou defensivu, a umru jen v pripade, ze by takove hity prosly dva/tri za sebou. Tj. nebyla to loterie, ale sazka na jistotu pravdepodobnosti! :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    EVILMIND: tak dříve bylo lepší mít v podstatě každý hit redukovaný o polovinu, než hrát loterii o to, dostat za plný nebo nedostat vůbec, protože jsi veděl, že ta dmg přijde a dokázal ses na ní připravit oproti tomu dostat bad luck dva plný hit a ko, co?
    GURBON
    GURBON --- ---
    Patch Notes - Content Update 3.12.0 -- Path of Exile: Heist - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2935777
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jakto? lepsi je nedostat zadnej hit nez polovicni od vseho, ne?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    No zitra budou patchnotes, tak uvidme, kde jeste riznou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam