• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EXI: a hral si toho fire chieftaina, nebo poison assasina? Premejslim, co bude zabavnejsi a lepsi co se tyce pomeru cena/vykon.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    OTAVA: Ano je
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    MRORANGE: hmm s tim sirusem mas pravdu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    zkusim si zase ligu an chviili, jeste je aktivni guilda prosim ?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EXI: ja ssf nejedu, na to sem moc velka lama, takze snad na nejakej gear nasetrim. Doufejme, ze to tuhle ligu bude padat trochu vic nez minulou :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já v deliriu hrál poison ass BV a bylo to hodně, hodně silný (asi nejsilnější build, co jsem kdy hrál)
    EXI
    EXI --- ---
    BARTUC: do červených map imho projdeš jak nůž máslem. pak už mi ten dmg posledně moc nestačil (ssf junk gear)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MARSHUS: Redeemer shield s +1/+2 minimum frenzy charges, dtto crusader pro power charges, ale opět to znamená použít Necromantic Aegis. Má to ale výhodu, že je to automatický bez toho aby spektry musely něco zabít, imho nejlepší varianta proti věcem jako Sirus atd...
    Plus ještě Victario's Acuity, ale tady se bojím že kill by musel být od postavy, takže...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: tak v tom případě charge nepotřebuješ :D Leda je v partě s někým kdo charge rozdává. A ještě mě napadli rukavice co sharují charge, název si nepamatuju.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: tak ani jedno z toho neklapne :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Vitarios stit, guardian ascendancy, passivka na sharovani chargi na strome, spektry (chieftaini)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jako na to že se chlubili jak to je velkej update tak toho moc zatím neukázali.

hele otázka. jak můžou minioni generovat frenzy charge? protože poacher's mark už je naprd, a tak mě napadá jen CWDT -> Cold Snap...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: hernajs jak tohle fakci? to vypada pekne :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mate nejakej overenej Blade wortex build? Ja našel nějakej full fire conversion chieftaina, ale tam se to toci kolem dvou drahejch uniqu, tak se nechci spalit jako casto :-D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Nevypada to ze by to melo nejakej super zasadni vliv na celkovy performance. Asi budes potrebovat ten novej Discharge treshold jewel.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ja asi pujdu do tohodle. Snad me nepodela ten novej cooldown.
    Shadow - [3.12 Ready?] CoC Discharge Assassin - 20M+ Shaper DPS - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2680909
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Mno to zas bude, nevim co hrat jako pokazdy a jako pokazdy si zas vyberou nejakou kravinu se kterou nic nedam pac mam obe ruce poeleve :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Tier 2: Residence - myslím, že mám jasno co budu farmit na začátku :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Wow, RIP Bane.

As a result, modifiers to Curse skill gems will not affect skill gems like Bane.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam