• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EXI
    EXI --- ---
    tak koukám, že zrušili explode na herald of ash? byl k tomu nějakej rozumnej důvod?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: to je hrozny psycho :-D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: na tom videu mě výrazně překvapilo něco jinýho, než je ten build :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jo a ma tam i peknej poison build koukam, i kdyz imres tak poison trva jeste 10 minut, takze staci zustat lezet a jit si zatim na kafe... :-)

Path of Exile - The Forbidden Build 6 - The Flaskening
    https://www.youtube.com/watch?v=X2DmwW0ZTfA
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: tady mas overenej build, kterej preziva diky blocku, prestoze ma az -420% resist! je i pro Orbita, HC ready... :-)

Path of Exile - Doryani's Prototype: Ignore Resistances, Cast on Death
    https://www.youtube.com/watch?v=BW_TZp8kyU0
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EXI: ten explode je pres ty rukavky jen ne? ty sou drahy jako dobytek co jsem koukal
    EXI
    EXI --- ---
    BARTUC: no a navíc máš jako chieftain easy explode s herald of ash (a leech taky neni k zahozeni)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MARSHUS: To se mi docela libi, dik za tip https://www.poe-vault.com/guides/lacerate-gladiator-build-guide Mno uvidime jeste.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    BARTUC: na blade flurry ted děsně nadavají, prý je to mechanicky podělaný. Hraje se často bleed lacerate glad.

Kua čeština po telefonu...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: jo o to mi trochu jde, ja jsem dost levej obecne, takze potrebuju nejaky blbuvzdorny nemsysly, co ustoji moje chyby :-D nemas nejakej overenej build co nestoji vilu v karibiku? :-D

EXI: OK uvidim, jeste se musim rozhodnout, ten fire mi prijde, ze je vic tanky coz asi bude cesta pro me :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: max block je vzdycky zabava, a nemusis se zdrzovat hernima mechanikama pak... ;-)
    EXI
    EXI --- ---
    BARTUC: hrál jsem oba, bv je muj oblíbenej skill. zabávnější a silnější bude imho ten poison
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    me teda jeste laka max block glad a blade flurry neco :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EXI: a hral si toho fire chieftaina, nebo poison assasina? Premejslim, co bude zabavnejsi a lepsi co se tyce pomeru cena/vykon.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    OTAVA: Ano je
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    MRORANGE: hmm s tim sirusem mas pravdu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    zkusim si zase ligu an chviili, jeste je aktivni guilda prosim ?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EXI: ja ssf nejedu, na to sem moc velka lama, takze snad na nejakej gear nasetrim. Doufejme, ze to tuhle ligu bude padat trochu vic nez minulou :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já v deliriu hrál poison ass BV a bylo to hodně, hodně silný (asi nejsilnější build, co jsem kdy hrál)
    EXI
    EXI --- ---
    BARTUC: do červených map imho projdeš jak nůž máslem. pak už mi ten dmg posledně moc nestačil (ssf junk gear)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam