• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: zvysit crit na zbranich moc nejde, max mit 2 vidlicky ( taky jsem zkousel) a s tim stitem kdy se vzdycky trefim to jde lip
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: no to je primo to co hraju, nechapu jak to za 3 hodky udelal
    Kazdopadne jsem vcera rozjel venom gyre a zatim to vypada o moc silnejsi. Az vydelam, k tomu invalidovi se jeste vratim.
    MRORANGE: Chargu imho generuje dost, casto bezi z mrtvyho chumlu s plnejma za coz v mym pripade muze asi primarne ten enchant na helme.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Když to vezmu co byly problémy u starýho coc discharge, tak bych imho řekl, že budeš generovat málo charges, bude to chtít zvýšit crit na zbrani+víc attack/second. Zkusil bych, pokud máš na respec, odstranit zatím Opportunistic a vzít Deadly infusion, kde máš 1,5% base crit při plných powercharges

Obecnej problém s coc discharge byl, že to potřebuje přeci jen rozumnej gear aby to fungovalo dobře. A v nějaký moment to určitě dobře fungovat bude...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: A ten cluster jewel ma dobry jmeno: Endless Misery, asi tim chteli neco naznacit :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Co to nejet jako coc, ale jako selfcast s necimco ty charge generuje?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Na dvere musis klikat prostrednim tlacitkem a drzet u toho shift :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    mozna delam neco jeste blbje ale pochybuju, kdyby se na tu katastrofu chtel nekdo podivat
    View Profile - Path of Exile - Gurbon
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/gurbon/characters
    Rikal_si_Hurikan
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: 1) volls armor je drahej jak pes, doted ho nemam
    2) singletarget dmg je uplne tragicka a na lvl75 mam problem i s t2 bossama
    3) ostatni potrebnej gear je taky dost mastnej ale s tim jsem tak nejak pocital
    4) ten 3 sec cooldown je prakticky nehratelnej, takze jedine s tim gemem co ti bere AoE ( to tolik nevadi) a dmg ( coz vadi docela dost)
    5) je to znacne papirovy, coz na clear az tak nevadi, ale u bossu v kombinaci s malou dmg je to k posrani
    Zacinam vymejslet co jet jinyho abych na tuhle mrtku vydelal.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: i s tím jewelem na snížení cooldownu? Co je největší problém?
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jinak teda CoC discharge shadowa muzu vrele nedoporucit, hodne se s tim trapim.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Doufam ze v tech heistech udelaj neco s tema dverma, vcera jsem jich dal asi prvnich 20 a 2x jsem se zasek v otevrenejch dverich ze jsem musel vyskocit ze hry.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    někdo tu nedávno řešil:

Fixed a bug where the experience penalty on death was not applied consistently in Heist areas.

a pár dalších minor fixů. na konci v odkazech v předešlém postu.

také:
    Killing Monsters Increasing Your Alert Level
    We killed this. It's not a thing anymore.
    a
    Choke Points in Heists
    We are reducing the number of rare guards that can gather in formation behind Heist doors.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    dnes malý patch
    Announcements - Today's Hotfix for Heist - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2942714

zítra by měl být nějaký větší blog post o budoucích změnách
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja jsem zatim neskutecne nadsenej z toho poison BV assasina. Jsem zvedavej, co to bude delat na 6l a s ST daggerama :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to ja musim rict asi vubec prvne nezustanu u prvniho charu, co jsem v lize zalozil, mi ten FB Inkvizitor Ice Crash missuje i s hits can be evaded, klidne 4x za sebou to netrefi nic, nechapu jako... a jelikoz vubec nikdo nehraje totez, tak tezko resit

takze potrebuju nejakej novej build, idealne tentokrat neco, co se neovlada 9 tlacitkama.... :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EXI: Mno vybral si nam luck na celou ligu :) Cg
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: To se mi v životě nestalo. :D
    EXI
    EXI --- ---
    dneska vecer mi padla helma s 20% inc. duration na blade vortex.. rikam si - slusnej luck, padne mi enchant na skill co prave hraju :) asi za hodku najdu poslední trial a v uberlabu hitnu 40% spell dmg na BV (twice blessed). co se to deje :D

GORDHART
    GORDHART --- ---
    BARTUC: Myslím, že v tom buildu jsem měl jen jeden medium a jeden small cluster jewel a rozdíl byl, ale do toho fukll respecu na cluster jewely jsem se nikdy nedostal (nechtělo se mi to kllikat)

Největší dmg boost (jako fakt hrozně moc) je ten synthesis prsten. Ten sice dostal nějakej nerf, ale furt to dává hrozně moc dmg.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GORDHART: pekny to mas :-) delirium bylo ale bugly, ty cluster jewely delaly silenosti :-D ale i tak si myslim, ze to bude celkem japny. ja chci jet duo obliteration a miswall a na bosse asi zkusim ty daggery :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    BARTUC: Obvykle se nevytahuju, ale na profilu ( https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Gordhart ) tu postavu furt mám, jméno"Jedokluk"

Byl tam prostor pro zlepšení, ale fakt jsem s tím dal cokoliv, co v tý hře v deliriu bylo (nedal jsem teda uber eldera, protože jsem nenafarmil věci, ale imho by to ten build dal v poho)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    BARTUC: Jasně, duo obliterate.

Trik na singletarget je 2x cold iron point dýka v offhandě, dá se sehnat docela snadno i nějaká s hustým corrupt modem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam