• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: nevim, zadnej nemam zatim, ale predpokladam je to jedno, protoze tam nikde neni vetsi pozadavek nez 5 asi
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: asi ne nahodou sem si nejvic oblibil Hucka, kterej neni dobrej vubec v nicem :D

EVILMIND: a nedela to z 5ky 6ku?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jinak jsem koukal, ze muzou ten handicap prekonat, na jejich itemech se da vytocit +1 job (nevim jestli i vic)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: levelujest ty, ktery vyssi level neumej, viz ten obrazek co jsem sem daval
    GURBON
    GURBON --- ---
    Beham dneska ty heisty a ty pohunci se mi zustavaj na 3. lvlu a nechtej se levlovat vejs. Nevite co delam spatne?
    GURBON
    GURBON --- ---
    SUNBEAM: dik, tohle zabralo
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    GURBON: spěšně jsem prohlédl issues na githubu, tohle vypadá, že by mohl být tvůj problém, je tam workaround

Ctrl+D never works · Issue #84 · PoE-Overlay-Community/PoE-Overlay-Community-Fork · GitHub
    https://github.com/PoE-Overlay-Community/PoE-Overlay-Community-Fork/issues/84
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    divny divny :-/
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: ligu mam nastavenou na heist.
    Nicmene ted uz to bez zmeny nastaveni zase pise error. Asi nahodim radsi trademacro.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GURBON: to vypada, jako bys tam mel nastavenou starou ligu, ale takovej idiot, aby si nevsiml zcela ocividny veci jsem jen ja, takze to mas asi rozbity ._D
    GURBON
    GURBON --- ---
    SUNBEAM: nastavil jsem to podle tebe a misto search error mi to ted pise tohle :D
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Zkus v Evaluate v oddílu Query odsnastavit initial search a debounce time dát alespoň 5s.
    Když se řešily ty problémy s banama za to, že bylo z jedné adresy příliš požadavků, dávali tam tohle, aby vlastně "chránili" uživatele. Tak jestli to není automaticky nastavený jinak.
    GURBON
    GURBON --- ---
    SUNBEAM: asi netusis co tam kde bylo potreba nastavit? ja to nejak prolez a nic mi nepripada ze by tam k necemu bylo
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    GURBON: funguje normálně bez problémů. ale nastavoval jsem si to už minulou ligu nebo kdy to vyšlo, když přešel originál na overewolf, což bylo velký nono pro mě.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to je presne jak na SSF minulou ligu, se Sirus naucil dropovat veci, co ja potrebuju nosit :-) a to byl jen awaken level 5

GURBON
    GURBON --- ---
    Funguje vam nekomu ten overlay fork co tu nekdo linkoval? Kazdy hledani mi skonci errorem. Pripadne jestli ne, co pouzivate misto toho?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    aha, tak chestu ne... on jich prave ma celkem dost tech itemu, tak me to zarazilo a jeste jesem to nepotkal :-/ diky za objasneni
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: ten fire damage je fractured, tj. je to proste normalni mod, jen nejde smazat, takze se to snadnejc crafti, to je ze syntetic ligy, a ted v heistu docela padaj. Chestu nevidim, ma normalne corruptlyho Kaoma.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Mam zrejme totalne lame dotaz, ale co to je za crafty, jak ma ten typek vybarveny jinou barvou v tomhle videu? https://www.youtube.com/watch?v=s57Kw3Sa6DU

Na scepteru je to fire dmg, na cheste chaos rezist... to je nejakej heist mechanika, nebo co to je?

Díky moc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw tohle je super story, pod videem je i kontext v anglictine :-)

https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/ixtyvb/rip_headhunter/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam