SUNBEAM: ono prej vlastne jde vracet se od zacatku, akorat musis najit tu puvodni instanci, ve ktere je tvuj portal :-) osobne se mi to teda nepovedlo, kdyz jsem to v ramci testu zkousel
Vcera jsem tomu obetoval nejakej cas, protoze tam je spoustu challengi, tak jsem zacal postupne davat ty zlodeje ne level 5 jobu, a co me stve uplne nejvic je, ze tam proste nejsou expy. Proste zona 83, co je cestou zpet plna mobu, a mnohem tezsich nez na mape 83, a nedava to expy, to mi proste hlava nebere, proc to tak je. Chapu, ze nektery maj neomezenej respawn, ale aspon jejich prvni spawn by proste mel davat normalni expy.
Taky jsem zkusil ten unikatni heist, a to je fakt zabavnej format - jdes opacnym smerem, a mas pustenej alarm, a musis naopak ty truhly vylootit, a na konci dat bosse. Coz se mi nepovedlo, bo ma zaludnou mechaniku co z niceho nic otoci paprsek opacnym smerem. Navic jsem pak koukal na youtube co jsem mel udelat lip, a pokud ma nekdo hodne dmg, tak ho sjede za 5 vterin a zadnej paprsek ani neudela, dobra challenge... :-)