• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    meli by fixnout expy v heistu hlavne pri uteku...
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: leveleni jen v heistu mi zni jako neskutecny sebemrskani :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SUNBEAM: Dokud nejsi na levleu 100, tak porad levlis :D

Ale heist na hc je zatim porad divnej.. zkousim druhej char co levli jen v heistu, uvidim jak na to budu mit cas a chut..
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    EVILMIND:
    jasně, taky jsem zkoušel, netrefil jsem se, těch instancí bude mraky, to nejde v EU serverech trefit zpátky
    ty expy budou nějak řešit viz ten post
    bosse nevím na to jsem ještě malý máslo, teprve stále levelím
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SUNBEAM: ono prej vlastne jde vracet se od zacatku, akorat musis najit tu puvodni instanci, ve ktere je tvuj portal :-) osobne se mi to teda nepovedlo, kdyz jsem to v ramci testu zkousel

Vcera jsem tomu obetoval nejakej cas, protoze tam je spoustu challengi, tak jsem zacal postupne davat ty zlodeje ne level 5 jobu, a co me stve uplne nejvic je, ze tam proste nejsou expy. Proste zona 83, co je cestou zpet plna mobu, a mnohem tezsich nez na mape 83, a nedava to expy, to mi proste hlava nebere, proc to tak je. Chapu, ze nektery maj neomezenej respawn, ale aspon jejich prvni spawn by proste mel davat normalni expy.

Taky jsem zkusil ten unikatni heist, a to je fakt zabavnej format - jdes opacnym smerem, a mas pustenej alarm, a musis naopak ty truhly vylootit, a na konci dat bosse. Coz se mi nepovedlo, bo ma zaludnou mechaniku co z niceho nic otoci paprsek opacnym smerem. Navic jsem pak koukal na youtube co jsem mel udelat lip, a pokud ma nekdo hodne dmg, tak ho sjede za 5 vterin a zadnej paprsek ani neudela, dobra challenge... :-)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    SUNBEAM tak si odpovím:
    Portals back to The Rogue Harbour
    There's a problem where returning to the Rogue Harbour can put you into the wrong Harbour, preventing you from returning to your Heist. We attempted to fix it last week but ran into some big problems and had to revert the fix. We have another plan for fixing it which we hope to deploy later this week.

Announcements - What We're Working On: Heist Week 2 - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2953909
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    už nějak pořěšili to vrácení se u grand heistů? jakože je to vůbec možné? nebo všechna křídla na jeden inventář?
    GURBON
    GURBON --- ---
    Me to ze zacatku moc nebavilo, ale vcera jsem na tom stravil celej den a bavit me to zaclo. Kdyz sem se zacal vyhejbat trezorovejm dverim tak se mi prakticky nestalo, ze bych musel restartovat hru. Jen se to drbe v ty vychozi mistnosti. Moc nechapu proc tam musej bejt i ostatni hraci. Za me by stacilo tam mit jen partu. Celkem slusne to sype - vecer jsem mel 3ex v drobnejch a mraky bizuterie na recepty. To bych celodennim mapenim pravdepodobne nedal dokupy.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Me to baví ale děsně to padá, dostat se do harbouru je přes jeden dva restarty hry
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    true story :)

GGG: Introducing heist league! Players get contracts for heists and Grand Heists and run them separately to maps.
    Player: Oh cool, like an alternate to maps! They're probably super rewarding right?
    GGG: No
    Player: At least as rewarding as maps?
    GGG: Not anymore.
    Player: In that case they're probably very quick to run?
    Player: Sure, but there are probably some fantastic new mechanics we've never seen before right?
    GGG: There are traps and doors everywhere
    Player: Doors you say? Okay, I guess doors are fine, we're used to them by now.
    GGG: They're not normal doors, they require an NPC to open and take 2-5 seconds on average.
    Player: There's a bunch of cool mobs to kill while we wait for these doors to open?
    GGG: Yeah, we send higher than map boss HP mobs to interrupt the NPC opening the doors.
    Player: Hmm whats the objective of the heist?
    GGG: To open the vault at the end and escape
    Player: What happens when you open to vault?
    GGG: You must reopen all the doors you opened.
    Player: Ohhh, but I bet the experience is fantastic right?
    Player: Anything else we should know?
    GGG: If you die, you lose all your loot.
    Player:.....
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: nevim, zadnej nemam zatim, ale predpokladam je to jedno, protoze tam nikde neni vetsi pozadavek nez 5 asi
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: asi ne nahodou sem si nejvic oblibil Hucka, kterej neni dobrej vubec v nicem :D

EVILMIND: a nedela to z 5ky 6ku?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jinak jsem koukal, ze muzou ten handicap prekonat, na jejich itemech se da vytocit +1 job (nevim jestli i vic)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: levelujest ty, ktery vyssi level neumej, viz ten obrazek co jsem sem daval
    GURBON
    GURBON --- ---
    Beham dneska ty heisty a ty pohunci se mi zustavaj na 3. lvlu a nechtej se levlovat vejs. Nevite co delam spatne?
    GURBON
    GURBON --- ---
    SUNBEAM: dik, tohle zabralo
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    GURBON: spěšně jsem prohlédl issues na githubu, tohle vypadá, že by mohl být tvůj problém, je tam workaround

Ctrl+D never works · Issue #84 · PoE-Overlay-Community/PoE-Overlay-Community-Fork · GitHub
    https://github.com/PoE-Overlay-Community/PoE-Overlay-Community-Fork/issues/84
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    divny divny :-/
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: ligu mam nastavenou na heist.
    Nicmene ted uz to bez zmeny nastaveni zase pise error. Asi nahodim radsi trademacro.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GURBON: to vypada, jako bys tam mel nastavenou starou ligu, ale takovej idiot, aby si nevsiml zcela ocividny veci jsem jen ja, takze to mas asi rozbity ._D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam