• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    nebuffli nejak silene abyss bosse? nebo jsem jen lempl? Jsem na nej vcera sel v t16 mape a za boha jsem ho nebyl schopnej sundat. Daval mi instanty kazdym castem a ja mu temer nic nedelal a to ostatni bossove padaj jak hrusky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    novej boss, koukam ta challenge asi bude dost hard, vubec netusim co mel delat aby se tomu failu vyhnul :-)
    jsem teda jeste nedal ani tu challenge na Unbreakable furt, malo dps :-(

[Heist Boss] The Twins
    https://www.youtube.com/watch?v=qqIsBhstl1M&feature=youtu.be
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle vypada jako dobrej build pro HC - jak tam rika, jedinej hit, co se mu nepodarilo vytankovat, je double flameblast od Uber Atziri... :-) jak tam beha mezi tema fialovejma koulema od Shapera treba, super

akorat teda ted na to nemam currency, jsem predevcirem za vsechno okopiroval Empyrianova autobombera a modifikoval ho na svyho nepovedenyho startera templare, s cilem snadnych heistu, a jako kdyz to vsechno zrovna exploduje, tak je to hezky, ale jinak je to glass kanon jak prase :-(

The Damage Mitigator ~ Transcendence SA Pathfinder Build Guide ~ Heist PoE 3.12
    https://www.youtube.com/watch?v=lGqa1TnbuVw
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ja je vcera craftil abych mel pro vsechny, nez mi dosly alty teda :-) ale koukal jsem treba trinket na exalty, kterej jsem prodal za 20c na zacatku ligy, ted nejlacinejsi stoji 7 exaltu. Je jasny proc, pri tom mnozstvi currency co ted pada, to pri nejakym tucnym grand heistu s Vinterim musi hodit nekolik exa za run asi.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Super! Kazdopadne treba Foliate brooch sem jeste nevidel padnout, padaj mi jen golden brooche.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jeste bych ty informace vylepsil o to, co jim chces obleknout :-)

BTW jsem koukal lidi ted delaji, ze si plne odkrejou nejakej hodne dobrej blueprint, a pak ho normalne splitujou, tj. se jim z jednoho runu vraci ta investice 200c. To fakt nevim jak, jako pada to tam super, ale 200c?

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Pro ty co maj nejasnosti v gearu, jaky ktery heist char pouziva jako jsem mel ja. :-P

Vinderi, the Dismantler - Melee
    10% more raising of Alert Level
    Heist Chests have a 5% chance to Duplicate their contents
    Demolition (Level 5)
    Trap Disarmament (Level 5)
    Engineering (Level 2)

Karst, the Lockpick - Projectile Attack
    15% less raising of Alert Level from opening Reward Chests
    Lockpicking (Lvl 5)
    Perception (Lvl 3)
    Agility (Lvl 2)

Isla, the Engineer - Spell
    30% increased time before Lockdown
    Engineering (Level 5)
    Trap Disarmament (Level 4)

Tullina, the Catburglar - Melee
    6% chance to find additional Heist Targets from Secret Reward Rooms
    4% less raising of Alert Level
    Agility (Level 5)
    Lockpicking (Level 3)
    Trap Disarmament (Level 2)

Nenet, the Scout - Projectile Attack
    Can Scout nearby Enemy Patrols and Elite Patrols during Heists
    5% less raising of Alert Level
    Perception (Level 5)
    Counter-Thaumuturgy (Level 4)

Niles, the Interrogator - Spell and Minion+
    Can unlock 1 Magical Chest after Lockdown per Wing
    Discovers a Blueprint Reveal upon completion of a Heist Contract Mission
    Counter-Thaumuturgy (Level 5)
    Deception (Level 4)

Tibbs, the Giant - Melee
    Can unlock 1 Mechanical Chest after Lockdown per Wing
    Brute Force (Level 5)
    Demolition (Level 4)

Gianna, the Master of Disguise - Spell
    Discovers a Blueprint Reveal upon completion of a Heist Contract Mission
    5% reduced Blueprint Revealing Cost
    Deception (Level 5)
    Counter-Thaumuturgy (Level 3)
    Perception (Level 2)

Huck, the Soldier - Melee
    Is a powerful Combatant and provides strong Buffs to Allies
    Lockpicking (Lvl 3)
    Brute Force (Level 3)
    Demolition (Level 3)
    Engineering (Level 3)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo no, to mne taky irituje. Pekne otravny.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Aktualne me na heist nejvic sere, ze ty NPC maji snahu bojovat, coz vede k tomu, ze nedelaji co maji kdyz jim to reknes. To nechapu proste, proc na tomhle GGG trva, pritom jsem schvalne koukal, a kdyz se NPC zasekne nekde za tebou, a ty das prikaz otevrit dvere, tak se k tobe proste portne a otevira. Ale pokud tam je zasekle s nejakym monstrem a bojuje, tak se neportne, a musis backtrack a vyresit. To mi jako hlava nebere ten duvod. A to se stane v kazde mape treba 3x, kdyz je to Niles tak klidne 10x.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo tak ja to pobral, ze bude drazsi enter. Vono uz bylo pozde no sry :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: proc? to znamena, ze dostanes vetsi odmenu za ten poklad, co seberes na konci

jinak odmeny dobry :-)

nechapu teda jak nekdo na redditu pise, ze tam ma 300m za hodinu, expy tam nejsou zazracny, ale aspon uz to tam neni uplne zadarmo
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak je to venku. Todle mne ale trosku irituje.
    Increased the Rogue Marker value of Heist objectives by up to 40% (based on the Tier of the Contract).
    Patch Notes - 3.12.3 Patch Notes - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2962257
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Otavacz - RebeccaWilliams
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: instalaci, heist stash moc nepouzivam uprimne, mam ho jako odkladiste dropu, co nechci chodit, v contractech se mi o moc lip hleda v quad tabu
    GURBON
    GURBON --- ---
    OTAVA: jmeno nejaky postavy nebo idealne odkaz na nastenku
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    muzete me prijmout do klanu prosim ? Jaky udaj je k tomu potreba ? Mam POE nainstalovane pres Steam klienta.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MPEGYNA: autohotkey netreba, ja mam install a je to fakt o dost lepsi nez trade macro nebo overlay.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: dve kontrolni otazky - mas portable nebo verzi s instalaci a vyzaduje to neco dalsiho jako napr. autohotkey. a druha otazka - to uz mas tolik marek, ze mas plnej heist stash a musis to davat do currency tabu? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jo jeste se mi moc libi, ze to ma vlastni zabudovanej browser na oficialni trade, kterej se da pustit kdyz je to cenovy srovnani nejasny, takze neni treba mit pusteny prohlizec zvlast
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: tipnul bych ze ne, v nastaveni prepinas jen 4 zakladni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam