• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: jinak nemyslim, ze by to bylo slabsi, naopak - vsechny aury maji kvalitu jen vetsi aoe, coz je ti solo naprd, takze libovolna alternativni kvalita te ted buffne
    Nektera jako mrte, proto taky nektery aury stojej 10ex za level 1 :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: jako muj cil je heist ted hlavne, kde jich musim dat do challenge hodne, a tam muj cycloner ma sice o moc vetsi dmg, ale i kdyz je tanky, obcas dostane instant od bandy za dverma. Aurastacker je na tom uz ted lip, navic heisty jsou uplne super pro headhuntera pri ceste zpatky... :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: ja to hral v deliriu a to bylo sileny uplne... na fakt low budgetu jsem krajel co jsem potreboval jak nic... ted to asi bude o dost drazsi a o dost slabsi. koukal jsem na nekajyho typka co ted hraje guardiana aurastacking a rikal, ze to postavil relativne funkcni kolem 20ex
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak jsem uplne poprve v lize zalozil treti char - aura stackera, s tim ze mam v planu ho postavit, a pak ho zkusit predelat na full imunitu na vsechno pres Transcendence, bude-li currency. Jsem nikdy nic takovyho nehral, a teda jako, to je dobrej money sink, v podstate kazdej item pro nej stoji desitky exaltu. Za cca 50ex jsem na zacatku dal jako hodne, hodne budget verzi, kdy vsechno jako nejak funguje, a i s 3k ES a malym dmg muzu hrat. Jako, ja mel teda vzdycky jen takovy mlhavy tuseni jak podobny buildy fungujou, ze jako maji hodne aur, jsem netusil, ze muzu mit v podstate kolik chci aur, i budget verze jich mela 17, a to jen proto, ze jsem nemel na vic sockety, jeste mi tretina many zbejvala... :-)
    Diky cemuz jsem zjistil, ze ve skutecnosti to neni o poctu aur, ale o tom, jak efektivni jsou ty dulezity, takze vlastne musim koupit skoro vsechno znova... :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    BLEKOTA2K: to jsou sulini :( dik
    BLEKOTA2K
    BLEKOTA2K --- ---
    GURBON: nejde vubec
    GURBON
    GURBON --- ---
    Je jeste mozny mit na cluster jewelu Deep cuts? Na wiki pisou drop disabled tak by me zajimalo jestli je to mozny aspon narolovat, nebo vubec?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: na ty kostrovy pavouky jsem chcipal hodne v betrayal lize, protoze jsem nechapal CO me zabiji. ja hlavne nechapu, proc to po afere s volatile, ktery zmenili, aby na to nechcipl ani clovek, kterej vidi hru poprve, proc stejny veci davaji do hry jakoby se nechumelilo. v harvestu to bylo, ted v heistu, i kdyz v heistu sem zatim na nic takovyho nechcip (taky ale hraju mnohem min, pac me to moc neoslovilo a slozitost endgamu, kterej sem si tusim v betrayal uzival, mi ted s metamorfama a ostatnim novym svinstvem nahani hruzu).
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Navic to ma skoro stejnej efekt jako dalsi stejne silena vec a to jou ty spikes co delaji Revenanti (takovy ty pavouci co strilej sprey bilych projektilu a bouchaji mrtvoly). Tomu se proste chces vyhnout, protoze te to zabije :)

A bacha v mapach kde je vetsi AOE, tak to škáluje i tyhle exploze, stejně jako třeba volatiles..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ne, ale nosim dva Storm Secret ringy, kde kazdy ma o 50% vetsi frekvenci hitu stormu. Takze jsem trochu mel obavu, aby to nahodou nebyl cap prave proti double ringum. Ale tohle to asi vysvetluje, dik...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: a jinak vzhledem k tomu že jsem byl přesvědčen, že těch 0,25sec už tam bylo mi to samotnýho zajímalo a mělo by se to týkat pvp, viz.
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/jao3ql/3124_deployment_and_full_patch_notes/g8qnmmi/
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Používáš shaper gear na cooldown? To jedině že by to nešlo tímhle upravovat, ale to by mi přišlo imho divný, u většiny věcí jako coc, poets, spellslinger atd. jde dál četnost zvyšovat...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: to jsou pasti, takovy maly robutci co lezou po zemi. staci po tom koukat, nez tam pridali ten efekt co ted vidis, tak nebylo videt nic, tohle je parada :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hele jak chapete tohle? to vypada ze me nekdo chce nerfnout! :-()

Herald of Thunder now has an attack time override of 0.25 seconds.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    za pul hodky restart
    Announcements - 3.12.4 Deployment and Full Patch Notes - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2970764
    GURBON
    GURBON --- ---
    takhle to vypada
    GURBON
    GURBON --- ---
    Me neustale IKckujou takovy maly divny cerveny sloupecky, vubec to neni videt, kdyz na to slapnu tak to asi bouchne a kdyz neslapnu po chvili taky. Nevi nekdo co to je? Tipuju to na chaos.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Uz tak tri ctyri dny sem nedal zadnej zasranej zelenej kontrakt, pac mne tam dycky s prehledem neco IKckne. Jebat cely podelany heist :D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: No exit for you :) to nepotesi, ja ma zkusenost zase s tim ze dvere se otevrou, ale uz nemohu projit ani proskocit dal.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hele, jsem v dnesnim GFL, se svym specialnim Heist bugem s dverma :-)

Path of Exile 3.12: HEIST DAY #20-21 Highlights @Dat Modz GOES BERSERK, "TRY A PRISTINE" AND MORE...
    https://www.youtube.com/watch?v=CLvy4NqPCdw
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: dobry, tak to nerfli zpetne dneska v noci. Pote, co jsem do toho nasypal 15ex, a jeste uz kdyz to bylo nerfnuty tak jsem si za 200c dupnul dalsi, bo jsem si nevsimnul, ze uz dava jen 5.... dobra prace :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SUNBEAM: konecne!
    We've improved the overall behaviour of Rogues and fixed problems where they were not prioritising their jobs over combat or other situations.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam