• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    GURBON: jo to bych taky rád znal vysvětlení, co se tuhle ligu děje?
    GURBON
    GURBON --- ---
    Sledujete nekdo ty ceny exaltu? Pujde to jeste dolu?
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    ORBIT: já to taky proběhnu, ale minioni se občas zaseknou a je to vezme a alert zvedne o dost, no prostě na to není nic a je to jen zbytečný pain
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: A k tomu soul tetheru - obvykle máš i jako melee nějaké ES. Obvykle málo a nemáš ho jak využít, rozhodně s ním nepočítáš do life poolu, protože ho nikdy nemáš.
    Tohle to mění. Protože i s třeba 1k Es, který dostaneš snadno ti to dá slušnej leech navíc. Doplní se ti life na max a zbytek začne leechovat do ES, takže v situacích kde se ti hodí ho máš.
    Navíc to umožňuje mechaniky, když leechuješ ES, který taky nejsou úplně k zahození.
    Takže to otevírá pár nových možností a využiješ jinak zbytečný ES.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SUNBEAM: Já je prostě skipuju, stačí u nich nestát a prostě jít dál. Stejně tě zajímají jen po cestě tam.
    Navíc nebývají všude, ale jen v nějaký oblasti. Tu prostě proskáču a hotovo.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    EVILMIND: ano, taky, ale je třeba to vyelvelit no a v grand heistech to máš skoro vždy mi přijde, někoho z perception
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SUNBEAM: ty totemy jsou jen v mapach s perception, ja mam kontraktu tolik, ze se temhle proste vyhejbam
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    EVILMIND:
    "If you're interested, it's an Atlas expansion (like War or Conquerors) with an in-area combat league and a few other bits and pieces."

tak uvidíme, co vymyslí

osobně jsem se dost divil, že stále jedou na plnej výkon, s tím vším co 2020 přinesl i u kiwáků.
    takže na úkor přesčasů a všechno, tak snad to bude ok.
    heist se mi líbí idea a ty charaktery a voiceover super, ale ta mechanika, kterou několikrát předělávali, to se asi moc nepovedlo, teď víme proč

PS. stále mám problém s těma totemama, ať dělám co dělám vždycky mi zvednou alert strašně
    (asi mám blbej char, pitomý minioni a kolikrát ty tome pak jsou zase imunní, než tam pavouci doskáčou i s markou)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GURBON: Np. Pokud mas slusnej leech, tak je to celkem mocny... ale jak jsem psal, je desne divny s tim hrat, jak zacnas na nula ES
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: aha, tak to jsem uplne nevypozoroval, ale konecne to dava smysl. dik
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GURBON: taky sem to studoval par lig zpet. Ono to dela to, ze ti ten leech jakoby storuje a kdyz pak dostanes slupku, tak te to instantne vyhealuje do plna a klidne nekolikrat... je to hodne divnej pocit to nosit, ale je to hodne efektivni
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    well, that escalated quickly... :-) (rusaci manipulujou exalt trh)

GURBON
    GURBON --- ---
    GORDHART: ja proste nechapu co je na tom dobryho kdyz vymenis 300 life za 200es a to ze se ti doplnuje postupne oboje prece nic neresi. Mozna sem tupej :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GURBON: Ale když přijdeš o nějaký životy, zase ti doplňuje životy.

Mě to na wiki přijde popsaný dobře a moc nevím, jak víc ti to vysvětlit.
    GURBON
    GURBON --- ---
    GORDHART: Jasne no ale pokracuje do ES, ne? a ve chvili kdy si to vezmes, zahodis treba cca 300 life za 200es. Me to smysl nedava.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GURBON: Normálně se ti life leech zastaví, když jsi na maximu, tady pokračuje dál.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Muze mi nekdo vysvetlit co je tak svetabornyho na: https://pathofexile.gamepedia.com/Soul_Tether ?
    Casto to pisou u melee buildu, ze je to super na obran. Ja to vcera zkousel a prislo mi to uplne naprd.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: jinak nemyslim, ze by to bylo slabsi, naopak - vsechny aury maji kvalitu jen vetsi aoe, coz je ti solo naprd, takze libovolna alternativni kvalita te ted buffne
    Nektera jako mrte, proto taky nektery aury stojej 10ex za level 1 :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: njn HH to je jina liga :-D ja ted zkousim brand inquisitora a zatim je to takovy meh. V deliriu me desne bavil, ale ted je to trochu jiny bez archmage supporta, ale doufam, ze se mi povede z toho vymacknout neco pouzitelnyho na sejra, protoze poison BV je sice pekca a je silnej jako dobytek, ale ja to melee pokud to neni nesmrtelny proste hrat neumim v tyhle hre :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam