• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SUNBEAM: ty totemy jsou jen v mapach s perception, ja mam kontraktu tolik, ze se temhle proste vyhejbam
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    EVILMIND:
    "If you're interested, it's an Atlas expansion (like War or Conquerors) with an in-area combat league and a few other bits and pieces."

tak uvidíme, co vymyslí

osobně jsem se dost divil, že stále jedou na plnej výkon, s tím vším co 2020 přinesl i u kiwáků.
    takže na úkor přesčasů a všechno, tak snad to bude ok.
    heist se mi líbí idea a ty charaktery a voiceover super, ale ta mechanika, kterou několikrát předělávali, to se asi moc nepovedlo, teď víme proč

PS. stále mám problém s těma totemama, ať dělám co dělám vždycky mi zvednou alert strašně
    (asi mám blbej char, pitomý minioni a kolikrát ty tome pak jsou zase imunní, než tam pavouci doskáčou i s markou)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GURBON: Np. Pokud mas slusnej leech, tak je to celkem mocny... ale jak jsem psal, je desne divny s tim hrat, jak zacnas na nula ES
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: aha, tak to jsem uplne nevypozoroval, ale konecne to dava smysl. dik
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GURBON: taky sem to studoval par lig zpet. Ono to dela to, ze ti ten leech jakoby storuje a kdyz pak dostanes slupku, tak te to instantne vyhealuje do plna a klidne nekolikrat... je to hodne divnej pocit to nosit, ale je to hodne efektivni
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    well, that escalated quickly... :-) (rusaci manipulujou exalt trh)

GURBON
    GURBON --- ---
    GORDHART: ja proste nechapu co je na tom dobryho kdyz vymenis 300 life za 200es a to ze se ti doplnuje postupne oboje prece nic neresi. Mozna sem tupej :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GURBON: Ale když přijdeš o nějaký životy, zase ti doplňuje životy.

Mě to na wiki přijde popsaný dobře a moc nevím, jak víc ti to vysvětlit.
    GURBON
    GURBON --- ---
    GORDHART: Jasne no ale pokracuje do ES, ne? a ve chvili kdy si to vezmes, zahodis treba cca 300 life za 200es. Me to smysl nedava.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GURBON: Normálně se ti life leech zastaví, když jsi na maximu, tady pokračuje dál.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Muze mi nekdo vysvetlit co je tak svetabornyho na: https://pathofexile.gamepedia.com/Soul_Tether ?
    Casto to pisou u melee buildu, ze je to super na obran. Ja to vcera zkousel a prislo mi to uplne naprd.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: jinak nemyslim, ze by to bylo slabsi, naopak - vsechny aury maji kvalitu jen vetsi aoe, coz je ti solo naprd, takze libovolna alternativni kvalita te ted buffne
    Nektera jako mrte, proto taky nektery aury stojej 10ex za level 1 :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: njn HH to je jina liga :-D ja ted zkousim brand inquisitora a zatim je to takovy meh. V deliriu me desne bavil, ale ted je to trochu jiny bez archmage supporta, ale doufam, ze se mi povede z toho vymacknout neco pouzitelnyho na sejra, protoze poison BV je sice pekca a je silnej jako dobytek, ale ja to melee pokud to neni nesmrtelny proste hrat neumim v tyhle hre :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: jako muj cil je heist ted hlavne, kde jich musim dat do challenge hodne, a tam muj cycloner ma sice o moc vetsi dmg, ale i kdyz je tanky, obcas dostane instant od bandy za dverma. Aurastacker je na tom uz ted lip, navic heisty jsou uplne super pro headhuntera pri ceste zpatky... :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: ja to hral v deliriu a to bylo sileny uplne... na fakt low budgetu jsem krajel co jsem potreboval jak nic... ted to asi bude o dost drazsi a o dost slabsi. koukal jsem na nekajyho typka co ted hraje guardiana aurastacking a rikal, ze to postavil relativne funkcni kolem 20ex
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak jsem uplne poprve v lize zalozil treti char - aura stackera, s tim ze mam v planu ho postavit, a pak ho zkusit predelat na full imunitu na vsechno pres Transcendence, bude-li currency. Jsem nikdy nic takovyho nehral, a teda jako, to je dobrej money sink, v podstate kazdej item pro nej stoji desitky exaltu. Za cca 50ex jsem na zacatku dal jako hodne, hodne budget verzi, kdy vsechno jako nejak funguje, a i s 3k ES a malym dmg muzu hrat. Jako, ja mel teda vzdycky jen takovy mlhavy tuseni jak podobny buildy fungujou, ze jako maji hodne aur, jsem netusil, ze muzu mit v podstate kolik chci aur, i budget verze jich mela 17, a to jen proto, ze jsem nemel na vic sockety, jeste mi tretina many zbejvala... :-)
    Diky cemuz jsem zjistil, ze ve skutecnosti to neni o poctu aur, ale o tom, jak efektivni jsou ty dulezity, takze vlastne musim koupit skoro vsechno znova... :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    BLEKOTA2K: to jsou sulini :( dik
    BLEKOTA2K
    BLEKOTA2K --- ---
    GURBON: nejde vubec
    GURBON
    GURBON --- ---
    Je jeste mozny mit na cluster jewelu Deep cuts? Na wiki pisou drop disabled tak by me zajimalo jestli je to mozny aspon narolovat, nebo vubec?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam