• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: IMHO bude na levelu 1
    GURBON
    GURBON --- ---
    Nevi nekdo, kdyz je na itemu corrupt Curse Enemies with Vulnerability on Hit, with (40-48)% increased Effect ( nebo jina cursa) na jakym je ta cursa lvlu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PK build, teda aspon pro RF, to bude mit na HC uspech :-)

The Anti-Support Build
    https://www.youtube.com/watch?v=88pkWqlvDL4
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: No je to brutal houpacka. Pred 3ma hodinama mi ten Awak trade ukazoval cenu za 1ex na 45c, ted ukazuje 35c. Zacina mi to pripominat bitcoiny :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: imho jsou furt stejne, ja se vcere pokousel nejaky koupit, a vsechny ty lidi pod 30 jen fixlovali cenu, nepodarilo se mi koupit nic
    GURBON
    GURBON --- ---
    Koukam ze jsem mel vcera ty exalty nakoupit, uz zas lezou nahoru.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw 36 challengi hotovo, dal jsem na The Twins - dvakrat jsem je prodal za 10ex kdyz mi to padlo, ted jsem za 130c koupil zpatky :-) jeste teda budu muset koupit jednou na dalsi challenge no

[PoE] Heist 3.12 - three challenges on The Twins
    https://www.youtube.com/watch?v=17WscZ6Ndrs
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jako fakt bych necekal ze se tohodle doziju :D
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    no nicméně jsem týden skoro nehrál a cena těch exaltů ve stashi padla na půlku :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ja mam aktualne 28 exaltu z dropu (z toho teda si tak 8 v heistu jen) - plus jsem jeste zapomnel, v heistu masivne padaji i exalt shardy, to si jako nepocitam ale rekl bych z toho jsou taky velky prisuny, a to ti pada i kdyz nemas zadnej extra equip.

Navic lidi behaji ty duplikovany 14/17 currency truhly blueprinty, do toho se mi investovat nechtelo a jedu ciste random co mi padne, proto asi mam v heistu relativne prd (ale uz dvakrat jsem mel 2 exalty z truhly zdublovany).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SUNBEAM: boti jeli low currency a predevsim chaos recepty, udajne. Na redditu to nekdo na zacatku tehle ligy demonstroval jak cena exaltu litala kdyz byly nejaky ban vlny.

SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    tak jestli se exalty farmí v heistu nějak fest, tak asi ano.
    vidíš to mě by nenapadlo to s těmi boty, myslel jsem si to právě naopak, že boti nějak farměj exalty nebo něco
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: Jo vidis, ja uz druhou ligu jedu bez dropu exaltu. Nejdriv to bylo v metamorphu myslim, kdy mi prvni pad az po 14 playdays. Ted nepadlo nic, ale playtime mam tretinovej tak to treba jeste prijde.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: pada vic exa? kua komu? Jedu 4tej char, 3 z nich byly pres 90 a padly mi za celou dobu 2ex :DDD
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Pada o moc vic exaltu nez driv (double currency v heistu, trinkety na exalty), a soucasne je vyznamne vetsi sink na chaosy (16c mod v Zane). Plus pry GGG na zacatku ligy udelalo nejaka nespecifikovana opatreni proti botum - coz je vzdy pravidelny trvaly prisun chaosu do ekonomiky, proto treba obvykle je cena exaltu v SC nekolikrat vetsi, nez na HC, kde pochopitelne boti nejsou.
    Osobne jsem teda cekal, ze se to zastavi tak na 30c, tohle uz je trochu bizar... :-)

V kazdem pripade to IMHO s koncem ligy zase poleti nahoru, kvuli hracum standardu, ale to az tak za 6 tejdnu.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    GURBON: jo to bych taky rád znal vysvětlení, co se tuhle ligu děje?
    GURBON
    GURBON --- ---
    Sledujete nekdo ty ceny exaltu? Pujde to jeste dolu?
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    ORBIT: já to taky proběhnu, ale minioni se občas zaseknou a je to vezme a alert zvedne o dost, no prostě na to není nic a je to jen zbytečný pain
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: A k tomu soul tetheru - obvykle máš i jako melee nějaké ES. Obvykle málo a nemáš ho jak využít, rozhodně s ním nepočítáš do life poolu, protože ho nikdy nemáš.
    Tohle to mění. Protože i s třeba 1k Es, který dostaneš snadno ti to dá slušnej leech navíc. Doplní se ti life na max a zbytek začne leechovat do ES, takže v situacích kde se ti hodí ho máš.
    Navíc to umožňuje mechaniky, když leechuješ ES, který taky nejsou úplně k zahození.
    Takže to otevírá pár nových možností a využiješ jinak zbytečný ES.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SUNBEAM: Já je prostě skipuju, stačí u nich nestát a prostě jít dál. Stejně tě zajímají jen po cestě tam.
    Navíc nebývají všude, ale jen v nějaký oblasti. Tu prostě proskáču a hotovo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam