• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    mel bych zas par dotazu, na ktery bych mel po x letech znat odpovedi ale nevim ani s wiki
    1) Je rozdil mezi formulacemi: Inc. damage a Enemies take inc. damage?
    2) K cemu je Damage overtime multipler for bleeding? Souvisi to nejak s critama, nebo ne?
    3) Kde se berou tyhle enchanty?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: to asi ne, ja myslim v Delve lize se to nekolikrat posunulo, kdyz puvodne byla max hloubka nejak relativne nizko, a slo dojit na konec, a GGG si jen nedokazalo predstavit ze by se tam hraci dostali, pak s tim hejbli tusim napotreti nejak zasadne uz :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    MPEGYNA: jj na standardu to někdo doběh a přetekl zpátky do levelu 1 :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MPEGYNA: Nemá. Endless Delve odkazuje na prasterej endgame a pak pár lig "Endless ledge" což byl v zásadě nekonečnej ...no, Ledge :)

Zajímavý tam je to, že tam nejsou obchodníci ani questy a tak jediný, co můžeš nosit je to, co ti dropne.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    MPEGYNA: hadam ze ta myslenka je asi bez sulphitu aby jsi mohl jet jen delve...
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    GORDHART: pockat, delve ma nejakej max level?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Nechtějí se křížit s cyberpunkem. Posun na dřív by znamenal, že to nestihnou dodělat a posun do druhý poloviny prosince by znamenal, že budou mít polovinu lidí na dovolených.

Vymýšlí, co udělají za event: "Bex is campaigning very hard for us to work out how to do Endless Delve, for example." :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    SUNBEAM: Nechtel by jsi to pls nejak shrnout v par vetach, jestli jsi to cetl ? Ma english je na prd.
    Dekuju :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    je to sice dlouhé, ale zajímavé čtení od chrise, proč to odkládají a vysvětluje důvody

Announcements - Our Reasoning Behind the 3.13 Launch Delay - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2983641
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EXI: konecne crafting guide, na kterej jsem schopnej nasetrit!
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: flashback liga super, ty me vzdycky bavej nejvic
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: To bude zklamani :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: jeste jsem to neotevrel, ale uz vim ze za to muze cyberpunk. No na nej se teda taky extreme tesim
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Well, takže yay flashback? No případně tam mám stejně věci k dohrávání. Pořád ještě nejsem přesvědčen že se mi 60$ za to chce dát...
    Announcements - 3.13 Launch Delayed until January - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2982929
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    GURBON: jo nějak to měnili, myslím před touto ligou, všechny ty corrupty jsou level 1 a mají jen ta procenta přidaná
    právě aby na to nefungovaly ty nové gemy na cursy nebo co
    (tak jsem to pochopil při běžném googlování, psali na reddit :o)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: no asi mas recht, co to pocitam tak u ty vulnerability i pri nejhorsim rollu z toho leze lvl 32 takze to dava smysl.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GORDHART: Aha dobry vedet, no mam tam jen jeden char, ktery sem hral v heistu. A pak jeste jeden v normal heistu
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    LIQUIDFREAK: Když dáš migraci všeho, tak to bude ok. Když přemigruješ jen charakter, tak asi nebudeš mít ty věci, u kterých se počítá ligový progres.
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: maximalne o dustojnost .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam