• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ghuda challenge: There's no limit to the number of folders you can make. :D Kdy se poučí z psaní takvých nesmyslů. Limit tam nemůže nebýt i kdyby byl astronomický..
    Ale jsem zvědavej jak to bude použitelný v praxi.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MRORANGE: Kdyby raci vydali poe 2.0 uz. Takovy more ruznejch sracek ze vsech lig, ze clovek pulku casu hraje a pulku tridi..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: uz se tesim, i kdyz tuhle ligu se mi dari docela drzet poradek konecne :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    The technology is (almost) here!

Announcements - New Stash Tab Folders and Affinities System - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/...?fbclid=IwAR3NdZ1NsV344UxMMmaWDhOb3C8yytqe350AMBPTwNU2B8LOyKQAoHMbces
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: A uz jsem vevnitr, tak prvni goal je dostat se do map :)
    Takovej event jsem jeste asi nejel, tak jsem zvedavej. Ted naplanovat co za build.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jo, jestli bude cas, tak se pokusim to nekam dotahnout a zucastnim se urcite jestli se dostanu dovnitr:)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ted doufas zurocis ten HC trenink do hmatatelne odmeny? ;-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: bral bych no, ja mamdve sekyrky 149/163% pdps
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GURBON: Ta sekera má větší pdps než můj 2H exq. blade, co mám teď na ssf. Na lvlu 91 :O
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: prodavam ji, muzem se domluvit
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ja myslim ze dalsi odklad nebude, protoze by tim prisli o zisk cd projekt. Nepustit to do vanoc by byl zarez pro ne. To je jako prodava ledni brusle v kvetnu :)

Jestli bude odklad o tyden, nebude to rozdil..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: buu, neco takovyho chci :-/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: akorat by me zajimal jejich plan B az se Cyberpunk znova odlozi, coz je pravdepodobne :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A jeste k tomu shrnuti:
    Na Novem Zelandu je v nasi zime leto a lidi so obvykle berou i mesicni dovolenou nastradanou za cely rok a je to bezna praxe. Tyka se to i GGG a zasadne to zasahlo do soukromi lidi a moznosti si vzit dovcu, coz nechteji.

Budou mit vice casu na radne testovani.

Pri revealu (pdhaleni) pro media budou ukazovat kompletni a hratelnou hru, coz byva malo kdy, protoze na to obvykle je fakt malo casu a verze je tak tak demontrovatelna.

Chystaji neco specialniho, mozna i nekolik veci na mezi obdobi, aby nam dali sanci si dobre zahrat. Jedna z veci co byla zminena je ze zvazuji endless delve, jak by to mohlo fungovat. Nic neslibuji, zatim.

Primarni duvod jsou finance - kdyby meli konkuroavt Cyberpank 2077, tak by je to stalo hodne penez, protoze pocatek ligy je stezeni z hlediska uspesnosti ligy, zminovali predchozi zkusenosti, kdy to pro ne byl velky zarez a navic ty hra chteji hrat i jejich vyvojari.

Pisu to s odstupem z hlavy, snad jsem neopomel nic podstatneho.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Mara ma prvadu a dosli nakonec i po te revizi :)
    Nejaka parta silencu.
    A kdyz dosli nakonec, tak to bylo neco jako kdyz jsi pretocil iselnik ve starem Ufo 1.

A jestli nekdo nechyta referenci a nehral Ufo 1, doporucim k zahrani, ta hra je porad pecka.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: kdesi to bylo popsany. ale serad si tohle podle delve a uvidis tam Blinka 4x na dne :D

Race Events and League Ladders - Standard Ladder - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/71278
    GURBON
    GURBON --- ---
    GORDHART: 1) sakra, toho sem se bal :)
    2) to me jenom tesi :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GURBON: 1) inc dmg je většinou lokální, vztahuje se k tobě. Enemies take inc damage je další forma multiplikace dmg. Nepřátelé prostě berou dmg zvednutej o danej stat. Zjednodušeně řešeno další MORE stat, tzn. chceš to.

2) Je to MORE dmg pro bleed.
    GURBON
    GURBON --- ---
    GURBON: ad 3) uz vim odpoved - Grand heist, menit nelze.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam