• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    afinity pecka, doufam, ze pridaji dalsi moznosti, jako treba ilvl itemu na chaos recepty a tak :_)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Mě vadí, že když ctrl+klikám unikáty do dump tabu, tak když už je jednou mám v Uniq stashi, tak se nepřesunou nikam a musím je ručně přetáhnout do stashe.

Ale jinak je to super, vyřešil jsem plnej dumptab pod 15 minut a je to radost s tím pracovat :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: skvěle :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: jo uz jsem si vzpomnel, Whakano umi max 255 revealu, pak uz dalsi nepribejvaj :-) coz je zrovna limit, na kterej se dostanes docela snadno
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zatim postrehy:
    - docela by se hodilo, abych i foldery mohl obarvit
    - jelikoz uvnitr folderu neni tab list, realne nema smysl davat vic tabu, nez vidim najednou, napriklad bych chtel mit folder SELLING, ale protoze prodavam veci v 25 tabech aktualne, byl by opruz pak v nich prepinat, tj. nemuzu je mit ve folderu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja to rano zapnul a hned zkusil, a az ted jak to tady ctu, tak vidim, ze jsem nezkusil foldery, ale byl jsem spokojenej i bez nich :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Tak je to prvni verze, ted to zacnou lidi pouzivat, reknou ze tomu chybi QA, navrhne se par zlepovaku a za pul roku to bude super vec :)

Ale afinity asi bude pouzivat kazdy kdo muze, uz se tesim az to zapnu a kouknu na to, jak to funguje.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tak vam nevim jestli ty foldery budu vyuzivat, uz sem si zvyk klepat do toho pravyho panelu na konkretni stashe a v tom folderu bohuzel nejsou videt.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    GURBON: ne australie. novy zeland chce mit taky neomezeny moznosti.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: vsak tuhle ligu nekdo narazil na neco, kde byl limit dokonce jen 255 ne? si nepamatuju co ale bylo to v GFL videu
    YORK
    YORK --- ---
    MARSHUS: Oh my, int overflow in 2020. So sweet, so oldschool ;-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    a je to oficialni :D

• The Azurite Mine is now capped at Depth Level 65,535.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MPEGYNA: to by me u australanu vazne prekvapilo :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: tak oni vychazi z toho hesla "amerika, zeme neomezenych moznosti" :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ghuda challenge: There's no limit to the number of folders you can make. :D Kdy se poučí z psaní takvých nesmyslů. Limit tam nemůže nebýt i kdyby byl astronomický..
    Ale jsem zvědavej jak to bude použitelný v praxi.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MRORANGE: Kdyby raci vydali poe 2.0 uz. Takovy more ruznejch sracek ze vsech lig, ze clovek pulku casu hraje a pulku tridi..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: uz se tesim, i kdyz tuhle ligu se mi dari docela drzet poradek konecne :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    The technology is (almost) here!

Announcements - New Stash Tab Folders and Affinities System - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/...?fbclid=IwAR3NdZ1NsV344UxMMmaWDhOb3C8yytqe350AMBPTwNU2B8LOyKQAoHMbces
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: A uz jsem vevnitr, tak prvni goal je dostat se do map :)
    Takovej event jsem jeste asi nejel, tak jsem zvedavej. Ted naplanovat co za build.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jo, jestli bude cas, tak se pokusim to nekam dotahnout a zucastnim se urcite jestli se dostanu dovnitr:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam