• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Ha super. Na tohle cekam 6 let ze to tam dodelaj. Diky za osvetleni.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: to znamena, ze reknes, ze treba essence po ctrl+click padne vzdycky do tabu Essence, bez ohledu na to, na kterej tab se zrovna divas kdyz klikas
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Afinity ?? Co mi zase uteklo a k cemu to je dobry. Dik
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak 39/40, dneska jsem konecne dal tu posranou challenge s IC, ale bohuzel jsem zrovna nenahraval... takze mam nahranejch jen asi 40 neuspesnejch pokusu, ale ten povedenej ne, video nebude :-( :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jak je vypnes?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: ano, radeji z posledni ligy nez z bordelu na standardu.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Jsem opakovaně rád že jsem si ho nepořídil. I delve jsem si pořídil kvůli afinitě a snadnějšímu uložení, ale craftí člověk stejně v inventáři...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MPEGYNA: imho ne, jen to asi přejmenovat zpět na std na čísla s odpovídající barvou....

EVILMIND: holt musíš vypnout take only taby a ostatní přejmenovat, takhle jsem to udělal a budu před lednem tweakovat určitě
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    me by pro zmenu vyhovovalo, kdyby to bralo ne ze standardu, kde mam milion read only tabu, ale z posledni ligy... :-)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    kdyz uz se tu mluvi o stashich. jde nekde vypnout, aby pri nove lize zkopiroval rozlozeni, nazvy a barvy tabu ze standardu?

vyhovovalo mi, kdyz bylo vsechno zeleny s cislama a ja si je pojmenovaval podle potreby. je sice fajn, ze specialni taby na currency, mapy, fragmenty nebo essence mam hned pojmenovany, ale precejen radeji si znovu prejmenuju jednotky specialnich tabu nez desitky normalnich tabu. navic na standardu mam v normalnich tabech prevazne stary verze map, protoze v map tabu lze mit jen jednu verzi map.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    afinity pecka, doufam, ze pridaji dalsi moznosti, jako treba ilvl itemu na chaos recepty a tak :_)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Mě vadí, že když ctrl+klikám unikáty do dump tabu, tak když už je jednou mám v Uniq stashi, tak se nepřesunou nikam a musím je ručně přetáhnout do stashe.

Ale jinak je to super, vyřešil jsem plnej dumptab pod 15 minut a je to radost s tím pracovat :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: skvěle :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: jo uz jsem si vzpomnel, Whakano umi max 255 revealu, pak uz dalsi nepribejvaj :-) coz je zrovna limit, na kterej se dostanes docela snadno
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zatim postrehy:
    - docela by se hodilo, abych i foldery mohl obarvit
    - jelikoz uvnitr folderu neni tab list, realne nema smysl davat vic tabu, nez vidim najednou, napriklad bych chtel mit folder SELLING, ale protoze prodavam veci v 25 tabech aktualne, byl by opruz pak v nich prepinat, tj. nemuzu je mit ve folderu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja to rano zapnul a hned zkusil, a az ted jak to tady ctu, tak vidim, ze jsem nezkusil foldery, ale byl jsem spokojenej i bez nich :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Tak je to prvni verze, ted to zacnou lidi pouzivat, reknou ze tomu chybi QA, navrhne se par zlepovaku a za pul roku to bude super vec :)

Ale afinity asi bude pouzivat kazdy kdo muze, uz se tesim az to zapnu a kouknu na to, jak to funguje.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tak vam nevim jestli ty foldery budu vyuzivat, uz sem si zvyk klepat do toho pravyho panelu na konkretni stashe a v tom folderu bohuzel nejsou videt.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    GURBON: ne australie. novy zeland chce mit taky neomezeny moznosti.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: vsak tuhle ligu nekdo narazil na neco, kde byl limit dokonce jen 255 ne? si nepamatuju co ale bylo to v GFL videu
    YORK
    YORK --- ---
    MARSHUS: Oh my, int overflow in 2020. So sweet, so oldschool ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam