• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: Informace tam jsou o cooldownu, al ezbytek je teda desnej :D Poslouchat toho typka v zivote bych fakt nechtel :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: no na HC si to moc predstavit neumim. Poslech jsem vsech vasich rad, koupil ty poradny Novy a je to o parnik lepsi. Nicmene k nesmrtelnosti to ma porad daleko.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Ja to nehral, proto ti neporadim presne, jen vim na co se divat.
    Jinak se neboj, thle buildy se jezdi i na HC, kamos to jel minulou ligu az do cca 95, takze je to hratelny a kdyz to jde na HC, tak na sc to musi jit taky bez ripovani.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: j takze tyhle vypocty jsou pro psychopaty co maj 10+ APS, 100% crit a behaj s 200 life protoze jim uz nezbyly body? To jsem chtel slyset :D
    Obcas me az desi jak hluboko kralici nora vede u tyhle hry...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: guide je sice starší, ale je tam pod videem odkaz na tool na cooldovny, ve videu je to vysvětlený co kam nastavit
    Když jsem to měl v pob, tak jsi měl něco jako aps 5něco, takže imho úplně s klidem, plus nemáš 100%hit/crit, neměl bys ani dosahovat aps abys ztrácel procs...
    CoC Ice Nova 3.9 Complete Guide (POB Update for 3.10 in the discription)
    https://www.youtube.com/watch?v=cuehdnGunTA
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: teda ty cooldowny jsou haluz. Chapu to spravne ze s CoCQ20 mi to muze fungovat treba i hur nez s Q16? Chapu ze se nejak porovnanava APS s ICRS ale ten vypocet jako takovej je mi dost nejasnej.
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: j ty novy jsou jasny, ale drahy. Po vcerejsich hratkach z bizuterii mam holou rit. Celkove me to vyslo draz nez sem cekal a tuhle ligu neco padne tak jednou za tejden.
    Sice se mi to nezda rozbity ale na ty cooldowny se podivam. Vubec by me to nenapadlo.
    Jinak teda asi pujdu i zpatky do toho Mistwalkera i kdyz mi cull bude urcite chybet a rozjezdy budou pomalejsi.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: zainvestuj do ice novy level 21, vaal nepotrebujes.
    Zkontroluj si ze mas dobre vyladeny attack time vs colldown na coc.
    Tohle kdyz se ti rozjede, tak ti to posle dps dokpru. Pohledej videa nekoho kdo tohle vysvegtluje, jen si to pohlidej.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: oboje je to vaal gem tak by to mohlo byt o tom
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: aha sry, tak nevím, ale z nějakého důvodu se to když jsem to házel do pob nepřeneslo, stejně jako ta discipline nezapnutá
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: no vzdyt to tam ted mam
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: ne, tři skilly, fostbomb, frostbolt a ice nova
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: ted to uplne nechapu kam myslis tu novu? misto frostbomby?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: jasně, snad pomůže
    ale co si budeme povídat, to dps by taky mohlo být vyšší, například přidej ještě jednu novu k tomu frostboltu, bude jich víc a mělo by to alespoň chillovat, nebo rovnou mrazit víc mobů který jsou dál a teoreticky zase zvýšení "bezpečnosti" a vlastně i dmg
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: tak to nakonec tak drahy nebylo, ES stoupl o 1200 coz jsem fakt necekal! DPS sla dolu ale neni to az tak dramaticky. Snad to ted pujde hrat.
    Diky moc.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: zkusil bych Lunaris a Gruthkul jestli je to o vice hitech
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: Brineking ( prave kvuli stunu) a Garukhan.
    Teda na tu presence to chce komplet prekopat bizuterii a levny to nebude.
    Obvykle me sundaj prave spis mobky nez bossove.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ok afinyty super, jen na rolování map se to musí vypnout, jinak skončí zase v maptabu...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: tak ona má presence of chayula i cannot be stuned to by taky mělo pomoct
    co máš v pantheonu? Co tě killne víc, boss nebo víc mobů
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam