• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: Brineking ( prave kvuli stunu) a Garukhan.
    Teda na tu presence to chce komplet prekopat bizuterii a levny to nebude.
    Obvykle me sundaj prave spis mobky nez bossove.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: tak ona má presence of chayula i cannot be stuned to by taky mělo pomoct
    co máš v pantheonu? Co tě killne víc, boss nebo víc mobů
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: Dmg je relativne napohodu. cca 30K na jednu novu v tuhle chvili. Cisti to dobre i bossy to kosi, ale nesmim dostat prvni ranu.
    Pri tom jaky obyc mobky me dokazou sundat si myslim ze mi 500ES moc nevytrhne, ale zkusim.
    Ty ascendy jsem obracene mel a zadnej velkej rozdil. Jen jsem min critoval.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Jo a ještě bych mi možná pomohl small clusterem s Energy from naught, což je 100es flat což je díky tvýmu skilltree minimálně jednou tolik
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON:
    1. ukazuje mi to vyplou discipline, ale předpokládám, že to je jen náhoda
    2. i se zaplou disciplnine je to 5k ES, přidal bych presence of chayula jestli ti to dovolí staty, je to minimálně 500es navíc
    3. zaměnil bych Ambush and assassinate z Mistwalkera v ascendancy

Plus jakej je dmg když zrovna neumíráš?
    GURBON
    GURBON --- ---
    Nemohl by se mi nekdo kdo ma zkusenosti s CoC ice novou podivat na char Kluk_jako_ty ?
    View Profile - Path of Exile - Gurbon
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/gurbon/characters
    Nevim co je na tom spatne, ale neustale to umira a me uz dosly napady. Je to respecly, ale takhle by se na tenhle lvl nemel sanci dostat ani omylem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ma to jako frajer fakt vychytany, to sbira vsechny mozny statistiky, bylo by pekny to mit od zacatku ligy... treba to zvlast trackuje jen dropy nad exa (resp nad hranici co si clovek nastavi), tak se aspon muze podivat, kolik dni uz ma smulu, apod :-)

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: EVILMIND: To vypada zajimave, ja to nikdy nepouzival takze nebylo co odpovidat. Tak to pekne vsechno vychytej a pak dej vedet. Zkusim to, asi zejtra nahodit :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: nic, odpovim si sam, metodou pokus omyl jsem zjistil, ze to pocita z batohu, z logu si bere jen semafor na zmenu zony a veci pro statistiky
    Kazdopadne pekny, je tam videt, ze jsem v mapach jeste pomalejsi, nez jsem si myslel... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem chtel zacit pouzivat nejakou trackovaci utilitu, abych videl cerny na bilym jak furt nekde afkuju :-), a zjistil jsem, ze nechapu, jak to funguje - mel jsem obavu, aby to nedelal treba z nejakeho dump tabu, coz by ted po zmene autotrideni neslo... ale nedela
    pak jsem si myslel, ze kdyz aplikaci nasmeruju na herni log PoE, tak to proste bere z nej, ale ted jsem celkem prekvapive zjistil, ze v tom logu vlastne vubec nic tak podrobneho neni, a i presto to nejak funguje... tusi nekdo?

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Puvodne sem byl skepticky, pac sem si neprecet co to poradne dela. Ale je to fajn se vysypat po kazdy mape ci heistu trosku jednodusejc. Takze za mne vitam.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GURBON: Mám to stejně, ale vlastně mi to nevadí, protože díky tomu nepotřebuju tolik scrollovat mezi tabama.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: na standardu ve stashi je v pravém horním rohu stash "panelu" gg setting kolečko, kam teď přibyly afinita a přehazování tabů jak do nich sortuješ itemy zaklikávátka, tak je tam už několik lig možnost schování remove only tabů.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja se naucil pouzivat seznam tabu v pravo co jde konecne od minuly ligy mit porad vypicenej a jsem spokojenej... afinity to dostaly na jinej lvl :-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    Hmm afinity, toho sem si napoprve nevsim... dobry! Jen bych se obesel bez ty ikonky v nazvu tabu. Naschval mam vsechny pojmenovany jednim znakem abych jich videl co nejvic a tohle je rozsiruje... Ale konec popelkovani za to urcite stoji.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Ha super. Na tohle cekam 6 let ze to tam dodelaj. Diky za osvetleni.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: to znamena, ze reknes, ze treba essence po ctrl+click padne vzdycky do tabu Essence, bez ohledu na to, na kterej tab se zrovna divas kdyz klikas
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Afinity ?? Co mi zase uteklo a k cemu to je dobry. Dik
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak 39/40, dneska jsem konecne dal tu posranou challenge s IC, ale bohuzel jsem zrovna nenahraval... takze mam nahranejch jen asi 40 neuspesnejch pokusu, ale ten povedenej ne, video nebude :-( :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jak je vypnes?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: ano, radeji z posledni ligy nez z bordelu na standardu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam