• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MRORANGE: jahaaa, tak to je super pecka :-) scorching ray zatim nemam, to az swapnu na LL guardiana mozna nekdy v budoucnu :-D děkuju
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Určitě burning damage
    RF a případně ani scorching ray nemá "hit" část, takže jediné co bude aplikovat EE je stormbrand a při každém hitu se to obnoví. Jen bacha na to, aby jsi někde neměl +fire damage to spells
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Kuci, potřebuju poradit se dvěma věcma od zkusenych:

1. u RF inquisitora co je lepsi v 5l helme burning damage, nebo efficacy? nedari se mi to v POB nejak spocitat. Sheet dmg je lepsi s efficacy, ale nejsem si jistej

2. elemental equilibrium, jak presne to funguje? Chapu to tak, ze pokud dam na bosse storm brand, tak se mu snizi ele res na ostatni elementy o 50%. Je tam recently, takze to je na 4s je to tak? jak to ale potom bude, kdyz do nej budu dal palit RF a storm brand na nem bude porad?

Děkuju a sorry za debilni dotazy
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A good luck pro každého kdo to chce zkusit!
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ja jsem si dal ted trochu treninku par charu do A4.

Ted je to fakt hratelny za jakykoliv class a hlavne neni to blood magic, teda to neni puvodni BLAMT, ale je to podobný.

Jedna rada na začátek, jakmile vlezete na cost, je lepší běžet kupředu než umřít připosraný na oneshot od kanibalů, pohyb dopředu vás zachrání (ane ne vůči všemu) :)
    A nasraný Rhoa poznáte už zdálky :)

První Check point je Brutus, pak Marveil a poslední Weaver.
    Pak už to trochu jde, pokud jste se na ty předtím připravili.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: ja vim, ja hral i takovou tu ligu kde byly jeste vetsi mody, a neslo se dostat za melee ani do mesta pokud jsi z nejake bedny nedropnul luk, abys ho upizlal autoatakem :-) takze je mi jasny, ze Mud Flats se probihaj
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Když jsem kdysi zkoušel tuhle bandu módů, tak stačili ti kanibalové na pláži, co házej oheň. S multiprojema a +dmg tě oneshotujou :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MARSHUS:
    GORDHART: aha to jsem si taky neuvědomil, takže to vídím taky takhle... EVILMIND:
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak to nebude, dvakrat umru na neco na 10+ levelu, naseru se a koncim :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: aha, to je fakt link na join!

To bude depresivní víkend :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    no fuj :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: Informace tam jsou o cooldownu, al ezbytek je teda desnej :D Poslouchat toho typka v zivote bych fakt nechtel :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: no na HC si to moc predstavit neumim. Poslech jsem vsech vasich rad, koupil ty poradny Novy a je to o parnik lepsi. Nicmene k nesmrtelnosti to ma porad daleko.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Ja to nehral, proto ti neporadim presne, jen vim na co se divat.
    Jinak se neboj, thle buildy se jezdi i na HC, kamos to jel minulou ligu az do cca 95, takze je to hratelny a kdyz to jde na HC, tak na sc to musi jit taky bez ripovani.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: j takze tyhle vypocty jsou pro psychopaty co maj 10+ APS, 100% crit a behaj s 200 life protoze jim uz nezbyly body? To jsem chtel slyset :D
    Obcas me az desi jak hluboko kralici nora vede u tyhle hry...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: guide je sice starší, ale je tam pod videem odkaz na tool na cooldovny, ve videu je to vysvětlený co kam nastavit
    Když jsem to měl v pob, tak jsi měl něco jako aps 5něco, takže imho úplně s klidem, plus nemáš 100%hit/crit, neměl bys ani dosahovat aps abys ztrácel procs...
    CoC Ice Nova 3.9 Complete Guide (POB Update for 3.10 in the discription)
    https://www.youtube.com/watch?v=cuehdnGunTA
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: teda ty cooldowny jsou haluz. Chapu to spravne ze s CoCQ20 mi to muze fungovat treba i hur nez s Q16? Chapu ze se nejak porovnanava APS s ICRS ale ten vypocet jako takovej je mi dost nejasnej.
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: j ty novy jsou jasny, ale drahy. Po vcerejsich hratkach z bizuterii mam holou rit. Celkove me to vyslo draz nez sem cekal a tuhle ligu neco padne tak jednou za tejden.
    Sice se mi to nezda rozbity ale na ty cooldowny se podivam. Vubec by me to nenapadlo.
    Jinak teda asi pujdu i zpatky do toho Mistwalkera i kdyz mi cull bude urcite chybet a rozjezdy budou pomalejsi.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: zainvestuj do ice novy level 21, vaal nepotrebujes.
    Zkontroluj si ze mas dobre vyladeny attack time vs colldown na coc.
    Tohle kdyz se ti rozjede, tak ti to posle dps dokpru. Pohledej videa nekoho kdo tohle vysvegtluje, jen si to pohlidej.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: oboje je to vaal gem tak by to mohlo byt o tom
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam