• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Zpětně to taky hodnotím jako nepříliš chytrý rozhodnutí, ale naštěstí se mi nevymstilo :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    teda do vaal zony bych nevlezl, si nepamatuju co je kde za bosse, radsi budu vaalovat gemy co bych chtel vaal :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Někdy v A2 jsem odvážně vlezl do vaal side arey, dropnul vaal kostlivce a od tý doby jsou bossové brnkačka. :)

Ale měl jsem naděláno v kalhotech a stál jsem vedle portálu, kdyby to byť jen trochu vypadalo, že jde do bullet hellu :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: innocence? panecku! to je tezkej boss.
    Kluci dobre jedete, samy pekny ripy na spravnejch mistech!
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Já dal teď cruel lab a chystám se na doedre v A6, tak jsem koukal to taky dost kape, tak uvidím.

Při první smrti jsem si zavzpomínal na Malachaie ještě když byly 4*3akty, když jsem na něm vždy hanebně pošel a jak jsem ho nesnášel. Pak jednou náhodnej rip na tu chaos/degen rhou v mudflats, jednou Merveil a jednou Weavera.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    A teď už i Inocence.

Musim říct, že se bavím, jak už dlouho u PoE ne :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Mám weavera!

Třetí run a splnil jsem si ačívment za drop unikátu v první lokaci, když mi z hillocka padla Tabula :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak koukam aktualne jsem cca na 1800. miste ladder, a jsem 839. champion, celkem zjevna class prevaha :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak mi celkem prijde, a to myslim nikde v tech pripravnejch gauntlet videich moc hlasite neznelo, ze uplne nejdulezitejsi je bejt prelevelenej, hodne
    kitavu jsem treba sel asi 10+ levelu, a ted jsem koukal na nejakyho streamera s podobnym buildem jak ji dava na 45, a dostaval vyrazne vetsi sodu, ja to v podstate mohl facetankovat...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jo to byl muj plan taky, ale chytre jsem si udelal portal na kraji areny, kde pri fazich je voda a nemuzes tam, takze jsem musel behat :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja da par nodu kdyz jsem byl asi o 10 levelu vejs, a nevidel jsem problem celkem, ted mam na dohled 4L tak chci dojet tam, a pak pujdu az budu jako fakt hodne nad nima... si nejsem jistej kolik to je tech 100 co musis dat, ale ne moc ne? to bude hranice red map nebo tak neco
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A Brine Kinga jsem poprvy fakt osral, ze jsem vsechny faze skipnul portalem ven a invuln..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Tak to testnu taky, navic uz mam vitalitu podporenou jeste claritou a celym mana regenem..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ale delve je sileny, vcera jsem jel kousicek a mozna to bylo jen tim ze to bylo cely Fungal, takze poison vsude, ale sileny dmg jsem dostaval od vseho. Myslel jsem ze azurite 2 nedobehnu.
    Ae recept na 4s mam, takze jsem happy. Jeste najit 4L a vic asi nepotrebuju jeste na dlouho.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jo uplne v pohode, tam jsem veril vitalite, ze ji preregeneruje, coz se potvrdilo
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: Tyhle mrchy je lepsi davat az kdyz je oneshotnes ty a oni nemuzou oneshotnout tebe :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    moje to je treti postava, a jako urcite posledni, sice zabava, ale uz bych asi nemel cas znova to tahnout nahoru, i kdyz si vsechen equip odkladam... navic level 58, takze uz jsem ve slosovani aspon o neco, muj cil ted bude dohrabat se na nejakej dalsi level delitelnej deseti, a pak zkusit pushnout Delve
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A tu chaos mrchu sis dal?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Já jsem prvně umřel na Fauna (ano, neposlouchal jsem celej internete, kterej, že se na to má člověk vykašlat) a pak na Weavera, kde jsem zpanikařil a odběhl od něj.

Ale je to zábava, dneska večer to zkusím znovu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja uz taky :-) akorat Abberatha jsem zatim preskocil
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Zatim jsem se prokousal do A7, je to boj a cekaj me tezky chvile, ten silenej chaos resist je fakt desna vec :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam