• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: https://www.pathofexile.com/trade/search/Heist/owYvqpYfl
    ta druha jen za pet miroru, no neber to :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    btw koukejte co bylo vcera na trade :D Vetsi hovadinu sem snad nikdy nevidel.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    presne zadnej spech, ja pockam v A10 dokud nenafarmim gear abych zustal resist cap... doufam to bude driv nez skonci liga :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: Grats, mas naskok!
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: To se stalo snad skoro každýmu, ne? :D

A jsem v mapách, yay! :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Rusaci maj asi problem s anglictinou :D Umrit na reflect je trapny :D a byl to rank 6
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Kdybych to měl říct zkráceně tak já sám.

Kdybych to rozvedl, tak to bylo skočení rovnou do obrazovky plné mobů v T2. Nějak mě ukolébalo jak jsem projel předchozí mapy jak horký nůž máslem...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle nasere, z tretiho mista asi... zaklad je cist co sis vytoci na mape :-)

https://clips.twitch.tv/BelovedEntertainingPlumberDeIlluminati
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: Damn. Co tě zabilo?

Já teď dal A9 bosse a musim říct, že sekvence zlých mobů v rotting coru, doedre a Trinity mi fakt neudělal dobře na nervy :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: se rozmejšlim jestli ještě zkusim těch 80 znovu, zkapal jsem na 75 akorát pěkně.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    No, nenapadlo mě, že si tyhle ačívmenty plnit zrovna v gauntletu... :D

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak mozna nejaka hodne underlevel :-) kazdopadne ted jsem dal na 2 fusingy 5L, a jeste furt mam ten jeweller touch schovanej az mi padne neco fakt super, takze zatim jsem ok, corrupt fuj
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Imho se to vyplati, kdyz vis, kam jdes. Coruptly veci jsou potencial na 6L (pokud to je zona 50+) a obcas tam padne neco peknyho s +2 do gemu co se ti hodi..
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Zpětně to taky hodnotím jako nepříliš chytrý rozhodnutí, ale naštěstí se mi nevymstilo :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    teda do vaal zony bych nevlezl, si nepamatuju co je kde za bosse, radsi budu vaalovat gemy co bych chtel vaal :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Někdy v A2 jsem odvážně vlezl do vaal side arey, dropnul vaal kostlivce a od tý doby jsou bossové brnkačka. :)

Ale měl jsem naděláno v kalhotech a stál jsem vedle portálu, kdyby to byť jen trochu vypadalo, že jde do bullet hellu :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: innocence? panecku! to je tezkej boss.
    Kluci dobre jedete, samy pekny ripy na spravnejch mistech!
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Já dal teď cruel lab a chystám se na doedre v A6, tak jsem koukal to taky dost kape, tak uvidím.

Při první smrti jsem si zavzpomínal na Malachaie ještě když byly 4*3akty, když jsem na něm vždy hanebně pošel a jak jsem ho nesnášel. Pak jednou náhodnej rip na tu chaos/degen rhou v mudflats, jednou Merveil a jednou Weavera.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    A teď už i Inocence.

Musim říct, že se bavím, jak už dlouho u PoE ne :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Mám weavera!

Třetí run a splnil jsem si ačívment za drop unikátu v první lokaci, když mi z hillocka padla Tabula :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak koukam aktualne jsem cca na 1800. miste ladder, a jsem 839. champion, celkem zjevna class prevaha :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam