• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: jsem zvedavej jak se tam bude craftit, kdyz neni hideout, ale kazdopadne to je snad prvni ssf only liga, jsem zvedavej jestli to zvysi oblibu ssf obecne... :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Endless delve mi dělá fakt velikou radost!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    eventy, vypada to, ze chceme expit na 95 :-)

Announcements - December Events - Mayhem, Endless Delve and Flashback - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2996106
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: Blekota taky v noci umrel, stunlock na exila z prophecy - konecne jsme mrtvy vsichni! :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Jo rozhodně, ale zase nějakou dobu to nemusím, lezlo mi to už na mozek. Asi bych to ještě do těch map dotáhl, ale už na to nemám asi nervy.
    Asi dám teď chvíli něco jiného a pak nějak doklepnu 36 a případně víc, podle toho jak to bude vypadat časově...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: Ale dobry to bylo ne? Zase nejaka zmena oproti standardni hre :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Někdy jsem na sebe nasranej. A někdy jsem na sebe nasranej o něco víc...
    Well i guess i sentenced my 12th char in gauntled to this fate with that name... : pathofexile
    https://www.reddit.com/...ofexile/comments/jxupul/well_i_guess_i_sentenced_my_12th_char_in_gauntled/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja jsem dokonce dal achievment prece jen, jsem ty HC vsechny uz sice mel, bo mam nazivu nejakou lvl 90 postavu nekde, ale to bylo pred zavedenim labu jeste, takze jsem ziskal achiev za merc lab na HC :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: nic takovyho jsem tam neměl :) ale holt tohle je prostě o moc drsnější.. Co nadělám, dostal jsem se do map, challenge splenena :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Moje pravidlo palce na metamorpha je: cokoliv, co má v názvu skillu "soul" jinej podobnej ezo název, tě zabíjí okamžitě a nechceš si ho tam klikat.

Takže jsem díky tomu ne metamorfa neumřel už fakt dlouho :D

EVILMIND: Hodně štěstí v losu! :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ja ted taky ripnul, ale na morfa v mape. zadny mody, nejlehci co slo a stejne me oneshotnul nejaky projektil offscreen
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: hmm taky mi spawnul Baran, hned jsem si na tebe vzpomnel, a rikam si, musim si davat pozor... a hned prvni mob me shotgun smaznul pres 6200hp jako bych tam nebyl :-) tak dobry no, tim koncim, budu doufat ve stesti v losovani :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    No, asi tak tři vteřiny předtím jsem si říkal "hmm, baranova influence, možná bych se na to měl vysrat a dohrát to safe do 90ky"

Ale bylo to fakt zábavný!

MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Second to that!
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Jen chci poděkovat za to, že tenhle link byl rovnou Join do ligy. Normálně bych se tam asi nepřihlásil :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: tak kdyz mam vitalitu uz nedam jinou 50% auru, jako normalni char co nestackuje mana reserve - coz normalne asi neni akceptovatelny, ale tady se tomu fakt divim...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Vitalitu mám, na levelování to bylo boží, dává toho regenu hrozně moc (a drželo mi to miniony naživu úplěnv čemkoliv).

Teď si jí nechvám dál a dává mi něco málo pod 10%hp regen, což je furt hodně.

Vůbec nechápu, proč to nikdo nepoužívá, je to fakt super :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: https://www.pathofexile.com/trade/search/Heist/owYvqpYfl
    ta druha jen za pet miroru, no neber to :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: vsak cruel uz mam, na merci pujdu az bude nejakej priznivej, coz dneska neni

GORDHART: jako me teda pada prd, vetsinu veci jsem ucraftil sam, ale zatim to jako nejak drzim. Purity je muj plan do map, akorat nevim jestli pak budu mit vubec dmg - uz ted hraju s Vitalitou, narozdil od v podstate uplne vsech v ladderu. Ale co jsem koukal na nejaky jejich videa, takze minimalne pro pruchod aktama Vitalita super, a mozna si ji necham i pak, minimalne pomaha na nejruznejsi dot.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já jsem až doteď hrál s purity of elements a tím necro aura nodem na all res, takže jsem prakticky neměl problémy s gearováním a capem resistů.

A teda mám fakt kliku na věci, co mi padají, když to srovnám s heist ssf, co tam mám za prsteny a amulet, tak tady to padá krásně... :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A dodelej si laby :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam