• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Mě třeba vždycky hodně bavili cyberpunk věci - obecně, od shadowrunu, rpg i games, všechny fallouty apod. Takže další věc, která se točí kolem cyberpunku je fajn a už dlouho jsem nehrál nějakou offline hru :D Hmm vlastě pořád pařím Factorio, ale pššt.
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: bude to naprosto stejnej shit jako W3 takze si z toho 99% hracu sedne na prdel a ja zas budu blbje koukat a divit se co na tom maj :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GORDHART: Ale to je v poradku, ja taky, ale ty odklady, nejaky naznaky. Mno uvidime :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: imho, ted uz to neposunou. Maji za sebou vsechny press zalezitosti a pustili posledni videa s Kianu Revsem (aka Johny Silverhand)

jsem že po má zlatou ruku a oni jen stříbrnou :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    LIQUIDFREAK: Já se rád těším na věci :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GORDHART: imo to je a bude jen prehypovany trash :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Velký zklamání z dalšího odsunu cyberpunku. :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: co je 10.12.?

Jinak vetsina hodne deep delve buildu nebude tady fungovat, bez craftu/clusteru, takze muze bejt konkurence zajimava... bych si rad vybral neco v takovym ascendu, co moc lidi hrat nebude, a zkusit to tam fakt pushnout, ten tejden mam zrovna docela volno z prace :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Delve bude zajímavá a navíc to zajímavě koliduje s 10. 12. :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jeste jsem tam nasel - Lily Roth is in the encampment for the event.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: jsem zvedavej jak se tam bude craftit, kdyz neni hideout, ale kazdopadne to je snad prvni ssf only liga, jsem zvedavej jestli to zvysi oblibu ssf obecne... :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: 95 za tejden to chce dovolenou
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Endless delve mi dělá fakt velikou radost!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    eventy, vypada to, ze chceme expit na 95 :-)

Announcements - December Events - Mayhem, Endless Delve and Flashback - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2996106
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: Blekota taky v noci umrel, stunlock na exila z prophecy - konecne jsme mrtvy vsichni! :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Jo rozhodně, ale zase nějakou dobu to nemusím, lezlo mi to už na mozek. Asi bych to ještě do těch map dotáhl, ale už na to nemám asi nervy.
    Asi dám teď chvíli něco jiného a pak nějak doklepnu 36 a případně víc, podle toho jak to bude vypadat časově...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MRORANGE: Ale dobry to bylo ne? Zase nejaka zmena oproti standardni hre :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Někdy jsem na sebe nasranej. A někdy jsem na sebe nasranej o něco víc...
    Well i guess i sentenced my 12th char in gauntled to this fate with that name... : pathofexile
    https://www.reddit.com/...ofexile/comments/jxupul/well_i_guess_i_sentenced_my_12th_char_in_gauntled/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja jsem dokonce dal achievment prece jen, jsem ty HC vsechny uz sice mel, bo mam nazivu nejakou lvl 90 postavu nekde, ale to bylo pred zavedenim labu jeste, takze jsem ziskal achiev za merc lab na HC :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam