• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    No jeste jsem ted premejslel jestli nezvolit inovativni pristup - normalne bych vubec neuvazoval o tom, hrat vic nez jeden char v tydenni lize, ale tady se bude fakt extremne rychle expit, protoze odpada vsechno zdrzovani v aktech, takze mozna nebude uplne od veci si vybrat nejakej super rychlej build bez ambici jit hluboko, a jet ho ciste na to losovani (kde si nedelam moc nadeji, prave proto ze i tech 95 da urcite strasne moc lidi) tak dlouho, dokud nepadne nejakej build enable item pro neco jineho, co by mohlo jit hluboko - at uz to bude uniq, nebo treba nejak konkretne vybarvenej corrupt 6L apod
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: To jo, koukal jsem na toho #1 Guardiana, husty co dokazal poskladat za gear za 10 dni.

Ale zaklad je shavronne a to bude v delvu problem, to samy saqawal, myslim ze aurastackery v delvu nikdo neuvidi :d
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: Hele, na max delve se jedou luky s ice shotem :D Ale neni to na hc ..

a nad buildem pro delve taky hodne uvazuju. Chtělo by to něco co bude mít dobrý reflexy a mozna nejakej dermal plating, aspon v Alfe.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    bych docela chtel trochu vic prozkoumat toho earthshatter champa, co jsem hral v gauntletu, takze mayhemu a asi i pak v te 3 tydny lize budu hrat SC tohle, a zkusim to nekam vytahnout a neco s tim zabit

v delve bych hrozne rad hral ascend, co bude hrat malo lidi, a zkusil zabojovat o celo :-) zatim to vidim na ascendanta, sice jich je skoro 10 procent v top dvelve charech v heistu, ale naprosto vsichni jedou aura stack, coz tady nebude fungovat, bez stacku tam ma nekdo nejvic asi 200 depth jen
    chci hrat urcite spell, a idealne bud cold, nebo neco jineho, co nici tela, zatim nevim co to bude... navic to tam relativne snadno muzu zmenit i na neco uplne jineho

btw ted jsem si vsimnul ze nekolik lidi dokazalo i v gauntletu postavit aurastack, to jako fakt smekam teda
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MARSHUS: Vůbec netuším, takže asi defaultnu k ED/contagion do delvu.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    co budete hrát na mayhem / endless delve?

já bych rád něco s lukem, ale kua v SSF HC heist není v top delve vůbec nic co by jelo s lukem. takže asi skončím u max blocku, což je jistota.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja jsem se navic hned po smrti v rage quitu smazal, tak ani nevim jiste jestli jsem losoval neco :-) si musim dat ted pozor a udelat si misto na 3 postavy na uctu
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Já jsem za to taky hodně rád, bylo to fakt super :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: Tak já jsem vyhrál super race :D Splnil jsem si challenge, to je všechno co jsem čekal! Dostat se do map v takovym racu neni prdel.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tak co, vyhráli jste něco? U mě nic.

Gauntlet Drawings - News - Zizaran
    https://www.zizaran.com/gauntlet-drawings
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: Proti zanru nemam nic. Budu rad kdyz se jim to povede. Ale zaklinac me presvedcil, ze smer jejich tvorby smeruje nekam kde me to nebavi. Nadsenej sem byl z jednicky, dvojku prosel se skripenim zubu a trojka me nebavila po par hodinach. A to jsem to zkousel nekolikrat, jestli nejsem divnej ja. Jinak proti stredoveku taky nic nemam, takovy gothicy mam prochozeny krizem krazem vcetne velkejch modu.
    //sorry za OT :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Mě třeba vždycky hodně bavili cyberpunk věci - obecně, od shadowrunu, rpg i games, všechny fallouty apod. Takže další věc, která se točí kolem cyberpunku je fajn a už dlouho jsem nehrál nějakou offline hru :D Hmm vlastě pořád pařím Factorio, ale pššt.
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: bude to naprosto stejnej shit jako W3 takze si z toho 99% hracu sedne na prdel a ja zas budu blbje koukat a divit se co na tom maj :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GORDHART: Ale to je v poradku, ja taky, ale ty odklady, nejaky naznaky. Mno uvidime :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: imho, ted uz to neposunou. Maji za sebou vsechny press zalezitosti a pustili posledni videa s Kianu Revsem (aka Johny Silverhand)

jsem že po má zlatou ruku a oni jen stříbrnou :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    LIQUIDFREAK: Já se rád těším na věci :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GORDHART: imo to je a bude jen prehypovany trash :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Velký zklamání z dalšího odsunu cyberpunku. :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: co je 10.12.?

Jinak vetsina hodne deep delve buildu nebude tady fungovat, bez craftu/clusteru, takze muze bejt konkurence zajimava... bych si rad vybral neco v takovym ascendu, co moc lidi hrat nebude, a zkusit to tam fakt pushnout, ten tejden mam zrovna docela volno z prace :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Delve bude zajímavá a navíc to zajímavě koliduje s 10. 12. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam