• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    tak koukám že jsem za flashback dostal ebony char efekt. not bad indeed.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GURBON: 5 :-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: kolik si nakonec mel tech 85?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: tak mel jsem cas tak jsem to aspon zkusil :-D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: Hele, jak nedas 3x level 100 a jeden 95 nemas sanci, vyzerou ti to nolifeři :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: gratz, ja se snazil zvysit sanci expenim vice charu, ale nepomohlo :-D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Gratz :) ja klasika nic
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    ORBIT: gratulace, taky jsem letos poprvé něco vylosoval, tak nam asi rng přeje
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: Teď jsem se koukal do istorie a je to první random draw, kdy jsem něco vyhrál, když nepočítám mystery boxy, který dostane každý. A udělalo mi to radost :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    wow:
    Congratulations! You've won Dragon Hunter Portal Effect as a prize for your achievements in the Heist Flashback Event. Press "N" in-game to check it out!
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: když to máš natrenovany a víš co děláš, tak si myslí, že tě to za 3 dny neomrzí, pak uděláš novej char.. :)

Ale já to tak nedělám a dělat nebudu.
    Jsem zvědav co bude daší liga..
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Hele, asi je v pohodě se smířit s tím, že pro tebe není každej aspekt tý hry. Jestli tě nebaví běhání tunnelu a repostiroy stále dokola, tak pro tebe není lvl100 dobrej cíl. :)

Mě heist bavil, myslím, že až bude core a bude míň častej, že to tý mechanice jen pomůže.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Diky za osvětlení :)
    Z meho pohledu to nemeni nic na tom ze to jsou magori. A asi mi pak unika i ten zabavny element, grindit a behat dokolecka furt to same jak blazen abych se dostal na lvl 100... nic pro mne. Ja potrebuju zmenu a behani stejne nudneho obsahu donekonecna me ubiji, proto dotahnu vetsinu charu jen do lvl 93 max. Me tam pak schazi proste tah na branku a nutit se behat cokoliv stale dokola i kdyz to dava silene xp nejni pro me zabavny zpusob jak dosahnout na lvl 100. Ale jednou bych ho rad take udelal :D Doufam v novy endgame atlas a mechaniku, ktera bude zabavna a dokaze udrzet v endgame mou pozornost a radost ze hry.

btw jak vas oslovil Heist ? za mne nejnudnejsi liga roku 2020, to i ten Harvest co me fakt stval mi prisel zabavnejsi nez toto. V lize sem toho probehal dost a tak me to zaclo nudit ze sem to ted v ssf flashbacku uplne ignoroval.

A jeste dodatecne vsem preji mnoho uspechu v novem roce, spousty RNG, malo ripu a dosahnuti vsech cilu, ktere mate pred sebou jak v zivote tak v PoE
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Ne nutně, tohle jde opravdu odehrat.
    Současná hra to umožňuje, jen to nehrajeme tak efektivně.

Za tři dny farmí AW8 Siruse, nasbírá uniq watchstony, expí nové chary a běhá s nima T19 mapy.
    Nastaví si It that Fled do researche a točí pure stony.

Ty expy co to dává jsou šílený, minulou ligu jsem sledoval týpka co to prozoval na HC, po té co ode mě kupoval nějaký chayula stony a podobná věc se dá dělat na ssf, ozvláště ve flashbacku, kde máš bambilion možností.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    SKUNK23: treba ma nejakyho bota ?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Mě teda dost včera překvapilo, jak velci jsou lidi co hrajou Poe psychopati. To ze jsou vim, ale ze az takhle jsem netusil. Koukal jsem na leader SSF Heist Flashback jen tak pro prdel na jakem jsem miste. A u toho mrknu ze zvedavosti na prvniho frajera v leadru a jenom cumim.... vec co opravdu nechapu je jak muze mit ve 14 denim flasbecku ctyri chary z toho tri na lvl 100 a ten ctvrty na lvl 95. Hraju tu hru 7 let a nejvejs sem byl na lvl 97. Nechapu nerozumim... se u toho strida cela rodina vcetne kamosu ze skoly ? co beha tvl za veci ze to udela za 14 dni na lvl 100 ze trema charama jeste k tomu na SSF ?? btw Delve kam chodim vetsinou pro ez expy pred koncem lvl abych ho dodelal on vubec nebehal.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ale fated connection jsem nikdy nemel, tkaze me to nemusi trapit :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: tak to je silenej bug
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    videli jste ten super bug v heistu, co ted propalil zizaran, ze kdyz jste meli aktivni fated connection, ale byli uvnitr heistu, tak se neaktivovala na jeden jew jak ma, ale automaticky se linknul kazdej 6s, a prophecy vam zustala? :-)
    muj oblibenej cas, na konci ligy lidi prozrazujou, jak zbohatli
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tentokrat teda fakt pekny, asi budu nejakej potrebovat, kdyz ocividne nic nevyhraju jinak :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam