• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    reveal s twitch dropama! trailer vypadá skvěle.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    zavidim. stit jsem ani nekoupil ani nedrop z boxu. ale Bex cosi zminovala ze v 3.13 bude mozny dat weap efekty i na shieldy, tak to by mohlo resit par veci.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: prave ze slevy v tech akcich byli maly, tak jsem nic nekoupil :-( nastesti se to ted vyresilo :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: To je vec co jsem poridil v akcich nedavno, protoze stit mi chybel :)
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    RADICETA: asi vytušili že se mi heist líbil a chtějí si to pojistit
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    EVILMIND: z truhly mám dvě stejné helmy a body armor.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja nevyhral nic, ale z truhly mam aspon nejakej shield effekt, takze spokojenost, shieldy jsou drahy a jeste jsem nemel vubec zadnej

akorat se blizi konec ligy a furt jsem nenasel silu dojet na 40/40, musim se fakt hecnout, chybi mi tak odhadem 2 hodiny usilovne hrat - teda uz pres mesic :-)
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    tak koukám že jsem za flashback dostal ebony char efekt. not bad indeed.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GURBON: 5 :-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    BARTUC: kolik si nakonec mel tech 85?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: tak mel jsem cas tak jsem to aspon zkusil :-D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: Hele, jak nedas 3x level 100 a jeden 95 nemas sanci, vyzerou ti to nolifeři :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: gratz, ja se snazil zvysit sanci expenim vice charu, ale nepomohlo :-D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Gratz :) ja klasika nic
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    ORBIT: gratulace, taky jsem letos poprvé něco vylosoval, tak nam asi rng přeje
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: Teď jsem se koukal do istorie a je to první random draw, kdy jsem něco vyhrál, když nepočítám mystery boxy, který dostane každý. A udělalo mi to radost :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    wow:
    Congratulations! You've won Dragon Hunter Portal Effect as a prize for your achievements in the Heist Flashback Event. Press "N" in-game to check it out!
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: když to máš natrenovany a víš co děláš, tak si myslí, že tě to za 3 dny neomrzí, pak uděláš novej char.. :)

Ale já to tak nedělám a dělat nebudu.
    Jsem zvědav co bude daší liga..
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Hele, asi je v pohodě se smířit s tím, že pro tebe není každej aspekt tý hry. Jestli tě nebaví běhání tunnelu a repostiroy stále dokola, tak pro tebe není lvl100 dobrej cíl. :)

Mě heist bavil, myslím, že až bude core a bude míň častej, že to tý mechanice jen pomůže.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Diky za osvětlení :)
    Z meho pohledu to nemeni nic na tom ze to jsou magori. A asi mi pak unika i ten zabavny element, grindit a behat dokolecka furt to same jak blazen abych se dostal na lvl 100... nic pro mne. Ja potrebuju zmenu a behani stejne nudneho obsahu donekonecna me ubiji, proto dotahnu vetsinu charu jen do lvl 93 max. Me tam pak schazi proste tah na branku a nutit se behat cokoliv stale dokola i kdyz to dava silene xp nejni pro me zabavny zpusob jak dosahnout na lvl 100. Ale jednou bych ho rad take udelal :D Doufam v novy endgame atlas a mechaniku, ktera bude zabavna a dokaze udrzet v endgame mou pozornost a radost ze hry.

btw jak vas oslovil Heist ? za mne nejnudnejsi liga roku 2020, to i ten Harvest co me fakt stval mi prisel zabavnejsi nez toto. V lize sem toho probehal dost a tak me to zaclo nudit ze sem to ted v ssf flashbacku uplne ignoroval.

A jeste dodatecne vsem preji mnoho uspechu v novem roce, spousty RNG, malo ripu a dosahnuti vsech cilu, ktere mate pred sebou jak v zivote tak v PoE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam