• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    a ppppatchujem. 13G
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: Jj taky si rikam ze to mozna pujde ;) chce to mapovat a nedelat picoviny a pujde to. Hodne jich fakt zadaco.

A zacina to uz v 8. Prijemna zmena
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: drsny ale fer :) s trochu snahy a stesti 36.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    prefix na craftable watchstonech
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja se porad nemuzu rozhodnout :-D ve flashbacku jsem si dal 5 postav a vsechny me bavily :-D jak mi tu psal kdysi Orbit, asi si budu muset hodit minci
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    co jsem teda tak koukal na diskuse, tak ten jewell asi nebude stat 1c :-) takze nejspis zacnu hrat melee, a uvidime...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    no asi to zkusim taky, koukal jsem na videu jak to vypada s pomalejma strelama, a neprijde mit o hrozny :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: same here. Jestli bude tarke nebo ziggy dělat nějakou malou ligu, tak to zkusím tam rovnou od začátku, ale primárně chci jet ssf.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: já pojedu ssf, takže to je drop or no drop :) karta na to neni.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ten jewell stoji 1c ne?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Já to asi vidím na start s carrion golemama (i po nerfu by to snad mělo bejt v poho) a až padne jewel, jdu na mágy.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: ja jsem to hral v abyss lize a bylo to super, v ty lize byli vsechny abys jewel op a šlo natočit šílený čísla, dva dmg mody, cast speed a cast speed když něco, fakt neuvěřitelný co dělali dmg.
    Ale pak nerfnuli jewely a nebylo to tak zajimavy. Tohle to bude kompenzovat.

Super je ze neresis reflect. Ano zabijou se v ele reflektu, ale vezmou sebou vsechno na co vystreli. kvalitativne to je neco podobnyho jako spektry, ptoste casti samy a lip se pozicuou, protoze vycastis novy..

Jakmile mi padne reconing jewel, tak zvazim jestli si to taky nezahraju..
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Jen to tak. Ale nějací streameři, co ty miniony hrajou, říkali, že mágově měli už tak hodně dmg a co chybělo, byl právě ten proj speed.

A dostali oboje :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: no jo, ale s magama namuzes pouzivat EE, ze jo? protoze to summonuje nahodnej element maga
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    MPEGYNA: já jsem měl v heistu taky lacerate glad a dostal jsem se až do vaal temple na t16 aniž bych umíral "nějak moc" a vypadá to, že bude fungovat dobře i teď
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Tohle neni spatny rozcestnik: https://grinding.zone/
    Jsou tam odkazy na skoro vsechno co znam a par veci co neznam. Ne kazdy tool je aktualizovany, ale rozcestnik je fajn.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    hmm. jaky ted bude tankovaci hovado, ktery nazachcipa i v labu? v heistu jsem jel lacerate gladiatora a krome toho, ze to nemelo vicemene zadny pozadavky, tak jsem se s tim dostal do low tier cervenych map, pac pak postava zacala nesmyslne casto chcipat. ale moc jsem to teda nehral, mozna jsem delal neco blbe nebo mi chybel nejaky hloupy gear threshold, aby mi postava vic vydrzela.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ja mam v planu jet ignite, ale s Chieftainem. Ale nejsem si jeste jistej jak to nejlip levlovat. Zkousel jsem si testovaci build na konci heistu/zbytek na standrtu a neni to zadnej zavodnik :) Mozna ze by nebyl od veci se toho firebalu drzet dyl..

SKUNK23: To neni dobrej start build :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam