• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: po torrentu to jeste chce 2gb

kazdopadne start v 8 super, konecne si muzu rict, ze nejdu spat dokud nejsem v mapach, aniz bych musel jet nonstop :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    a teda bacha, windows mi hlasi restart na 20H2, asi to provedu nez se lognu do ligy :DD
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    a ppppatchujem. 13G
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: Jj taky si rikam ze to mozna pujde ;) chce to mapovat a nedelat picoviny a pujde to. Hodne jich fakt zadaco.

A zacina to uz v 8. Prijemna zmena
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: drsny ale fer :) s trochu snahy a stesti 36.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    prefix na craftable watchstonech
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja se porad nemuzu rozhodnout :-D ve flashbacku jsem si dal 5 postav a vsechny me bavily :-D jak mi tu psal kdysi Orbit, asi si budu muset hodit minci
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    co jsem teda tak koukal na diskuse, tak ten jewell asi nebude stat 1c :-) takze nejspis zacnu hrat melee, a uvidime...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    no asi to zkusim taky, koukal jsem na videu jak to vypada s pomalejma strelama, a neprijde mit o hrozny :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: same here. Jestli bude tarke nebo ziggy dělat nějakou malou ligu, tak to zkusím tam rovnou od začátku, ale primárně chci jet ssf.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: já pojedu ssf, takže to je drop or no drop :) karta na to neni.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ten jewell stoji 1c ne?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Já to asi vidím na start s carrion golemama (i po nerfu by to snad mělo bejt v poho) a až padne jewel, jdu na mágy.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: ja jsem to hral v abyss lize a bylo to super, v ty lize byli vsechny abys jewel op a šlo natočit šílený čísla, dva dmg mody, cast speed a cast speed když něco, fakt neuvěřitelný co dělali dmg.
    Ale pak nerfnuli jewely a nebylo to tak zajimavy. Tohle to bude kompenzovat.

Super je ze neresis reflect. Ano zabijou se v ele reflektu, ale vezmou sebou vsechno na co vystreli. kvalitativne to je neco podobnyho jako spektry, ptoste casti samy a lip se pozicuou, protoze vycastis novy..

Jakmile mi padne reconing jewel, tak zvazim jestli si to taky nezahraju..
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Jen to tak. Ale nějací streameři, co ty miniony hrajou, říkali, že mágově měli už tak hodně dmg a co chybělo, byl právě ten proj speed.

A dostali oboje :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: no jo, ale s magama namuzes pouzivat EE, ze jo? protoze to summonuje nahodnej element maga
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    MPEGYNA: já jsem měl v heistu taky lacerate glad a dostal jsem se až do vaal temple na t16 aniž bych umíral "nějak moc" a vypadá to, že bude fungovat dobře i teď
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Tohle neni spatny rozcestnik: https://grinding.zone/
    Jsou tam odkazy na skoro vsechno co znam a par veci co neznam. Ne kazdy tool je aktualizovany, ale rozcestnik je fajn.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam