• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Patch Notes - 3.13.0b Patch Notes (restartless) - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3015422
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SUNBEAM: Budes se divit ale jinak to nefunguje, ten freesync specialne ve poe
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    LIQUIDFREAK: vsync vypni když máš variable refresh rate (gsync/free sync) a nastav si horní limit fps stejný s monitorem
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: fps vyleti a je to ok, ale to nechci prave.
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: vypnout/zapnout vsync?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: neni, respektive vulkan super ale chova se to stejne, ale nesmi prijit zrcadlo z predchozi ligy.. Nevzpomenu si jak se to menuje, tam zas fps pada nekde uplne dolu. Nechapu
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: zkus prehodit DX/Vulcan jestli to aspon v jednom nebude lepsi
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: Ryzen 5800x, ´X570 deska, 6800xt, 64gb ram 3600, pcie 4.0 ssd. Predtim sem mel RX570 8GB, pak 5600xt 6gb a nic takovyho se nedelo.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    nevite o nejakych gfx zmenach? Tedy, dneska sem sosnul a na chvili zapnul, mam freesync monas a grafu. Nicmene jak ete v heistu nebyl problem drzet onech 75Hz, ted to furt pada lehce pod 75 a dost to neznatelne skace a je to neprijemny. PC mam enough takze tam bych nehledal.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    inu, padl mi lioneyes jewel a pak tohle. Asi budu dělat nějakej bow bleed build, když mě to ssf tak nutí :D

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    My taky ve trech, a prvne jsem sel spat az kdyz jsme byli v mapach, takze zatim spokojenost, a snad konecne testnu ritualy, zatim to byl spis uprk dopredu... :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: My rozjeli trade ve 3 takze sme se taky dost zasekli na ritualech, spousta srandy kolem toho. Bavi me to moc, je to super. Dneska rozjedu ssf, tak sem zvedav na rng, kamosovi dropla na 20 lvl Tabula, sycak jeden :-D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Rak jsem v A7 a jdu spát. Rituál velmi dobrej, fakt mě baví, takže jsem se hrozně zasekl při levelingu. Je vidět, že měli čas se nad tím zamyslet a je tam spousta QoL věcí, kterýá bych klidně řekl, že by nebyly, kdyby ten měsíc neměli (odkládací čudlík, reroll, itemfiltr v odměnách a tak).
    GURBON
    GURBON --- ---
    nase vlada povazuje za uspech odbavit 100K registraci za celej den, PoE prave zvladlo pres 30K za 20 minut :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: pocitam ze to budou lidi prodavat :D
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    ORBIT: 2 hodiny před pustili frontu dokonce
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Fronta je pustena nejak brzo :) To to pobezi 1,5 hodiny jen tak ve fronte, to jsou mi manyry :D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tak uz sem ve fronte 10308 :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    doufam to nekdo na HC testne ;-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: bych řek že to možná, ale možná jen, otestovali.

ale to je jedna z challengi na skip :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam