• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: fps vyleti a je to ok, ale to nechci prave.
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: vypnout/zapnout vsync?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: neni, respektive vulkan super ale chova se to stejne, ale nesmi prijit zrcadlo z predchozi ligy.. Nevzpomenu si jak se to menuje, tam zas fps pada nekde uplne dolu. Nechapu
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: zkus prehodit DX/Vulcan jestli to aspon v jednom nebude lepsi
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: Ryzen 5800x, ´X570 deska, 6800xt, 64gb ram 3600, pcie 4.0 ssd. Predtim sem mel RX570 8GB, pak 5600xt 6gb a nic takovyho se nedelo.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    nevite o nejakych gfx zmenach? Tedy, dneska sem sosnul a na chvili zapnul, mam freesync monas a grafu. Nicmene jak ete v heistu nebyl problem drzet onech 75Hz, ted to furt pada lehce pod 75 a dost to neznatelne skace a je to neprijemny. PC mam enough takze tam bych nehledal.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    inu, padl mi lioneyes jewel a pak tohle. Asi budu dělat nějakej bow bleed build, když mě to ssf tak nutí :D

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    My taky ve trech, a prvne jsem sel spat az kdyz jsme byli v mapach, takze zatim spokojenost, a snad konecne testnu ritualy, zatim to byl spis uprk dopredu... :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: My rozjeli trade ve 3 takze sme se taky dost zasekli na ritualech, spousta srandy kolem toho. Bavi me to moc, je to super. Dneska rozjedu ssf, tak sem zvedav na rng, kamosovi dropla na 20 lvl Tabula, sycak jeden :-D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Rak jsem v A7 a jdu spát. Rituál velmi dobrej, fakt mě baví, takže jsem se hrozně zasekl při levelingu. Je vidět, že měli čas se nad tím zamyslet a je tam spousta QoL věcí, kterýá bych klidně řekl, že by nebyly, kdyby ten měsíc neměli (odkládací čudlík, reroll, itemfiltr v odměnách a tak).
    GURBON
    GURBON --- ---
    nase vlada povazuje za uspech odbavit 100K registraci za celej den, PoE prave zvladlo pres 30K za 20 minut :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: pocitam ze to budou lidi prodavat :D
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    ORBIT: 2 hodiny před pustili frontu dokonce
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Fronta je pustena nejak brzo :) To to pobezi 1,5 hodiny jen tak ve fronte, to jsou mi manyry :D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tak uz sem ve fronte 10308 :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    doufam to nekdo na HC testne ;-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: bych řek že to možná, ale možná jen, otestovali.

ale to je jedna z challengi na skip :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    lol ty predepsany kombinace encounteru V :-) uplne nechapu jak to bude fungovat kdyz tam jsou i bossove co maji faze apod

Defeat each of the following bosses in a single Ritual.
    Guardian of the Phoenix (Forge of the Phoenix Map), Mephod, the Earth Scorcher (Summit Map), Kitava, The Destroyer (Lava Lake Map), The Infernal King (Caldera Map)
    Guardian of the Hydra (Lair of the Hydra Map), Nassar, Lion of the Seas (Reef Map), Ambrius, Legion Slayer (Colosseum Map), Varhesh, Shimmering Aberration (Terrace Map)
    Guardian of the Minotaur (Maze of the Minotaur Map), Stone of the Currents (Wharf Map), Gisale, Thought Thief (Scriptorium Map), Shock and Horror (Cells Map)
    Guardian of the Chimera (Pit of the Chimera Map), Penitentiary Incarcerator (Dungeon Map), The Brittle Emperor (Wasteland Map), Stalker of the Endless Dunes (Dig Map)
    Gorulis, Will-Thief (Infested Valley Map), Armala, the Widow (Sunken City Map), Visceris (Overgrown Ruin Map), Queen of the Great Tangle (Jungle Valley Map)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: po torrentu to jeste chce 2gb

kazdopadne start v 8 super, konecne si muzu rict, ze nejdu spat dokud nejsem v mapach, aniz bych musel jet nonstop :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    a teda bacha, windows mi hlasi restart na 20H2, asi to provedu nez se lognu do ligy :DD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam