CHA1NDLER: ja si treba myslim, ze moc jako craftit neumim, urcite ne tak, jak to delaji lidi co pak hazou vysledky na reddit apod, tam vetsinou mam problemy vubec pochopit ten postup (natoz pak ho vymyslet). Nicmene bavi me to hodne, zvlaste kdyz me napadne nejakej efektni trik s add/remove non-neco, a myslim se kazdou ligu zlepsuju, zvlaste kdyz je tolik moznosti neco delat jako treba tuhle ligu. Jeste si pamatuju, jak jsem nejakou ligu hodne let dozadu umel craftit jen lahve, a i tim se dalo zivit! :-) Postupne rozsiruju portfolio veci, ktere jsem schopnej craftit aspon do nejake podoby pro prodej jako base nekomu, kdo z toho pak udela neco epic. Vcera jsem prvne prodal neco pres 100ex, ring co jsem nacraftil komplet celej sam jen tim co jsem nahuntil (base jsem teda koupil za 10c). A to porad vubec necraftim zbrane, zadny, protoze to je proste prilis komplexni/kompetitivni pro me.
Myslim za tenhle mesic mam v truhle vic exaltu, nez na standardu za 7 let predchozich lig DOHROMADY - je to pravda ovlivnene tim, ze Harvest jsem hral jen SSF, tam asi byla taky prilezitost. Uz mi chybi jen jedna challenge a mam ligu dohranou v podstate, takze mozna zbytek zasvetim jeste dalsimu craft treninku! :-)
Jedine, co mi chybi ke stesti, je nejakej lepsi zpusob kupovani harvest craftu, ale toho se asi s GGG nedockam.