• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    IMHO je to bullshit, naprosto to neresi zadnej problem s Harvestem (krome toho srdce mozna), jen to jeste vic otevre nuzky mezi lidma, co si muzou dovolit deterministicky vycraftit perfect item, a lidma co jim to muzou max prodat.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    To jsou super změny. To se hned těším na další ligu.

Overall, this is undoubtedly a heavy nerf to high-end Harvest Crafting, but we strongly believe that it is in Path of Exile's best interests going forward, and that there are still a lot of compelling Harvest crafts that make the grove worth running at any point in map progression.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Development Manifesto - Development Manifesto: Harvest Crafting - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3069670
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OCEAN: rikam, vetsinou craftim to, co chci tu ligu pro sebe - jednak sance na minmax upgrade, kdyz se obzvlaste zadari, pak dobre vim, za kolik co muzu prodat (kdyz to sam kupuju tak i vim ze se to prodava), a jak moc se to toci. Kouzelny na tom je prave to, ze vlastne prodavas "faily", co se nehodi tobe, takze dvojnasobne dobrej pocit! :-) Tuhle ligu tak jedu nejvic elder bone helmy, +2 amulety pro skeleton buildy, vermillion/unset ringy s T1 delve minion dmg modem a tradicne triple T1 ghastly jewely.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    BARTUC: to mas za den vyexpeny...

eNrlfWlz20a26OfwV6BclfvFit07uv3suSXJsqyMZSuSbSXzJdUAGiIsEGAAULLy6v33d7rBBSABCmI4 - Pastebin.com
    https://pastebin.com/UeAVuNBk
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CRACKY_: neco takovyho jsemmel na mysli, ma tam nekde POB? na pytel je, ze byhc musel expit novej char kua :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: jsem noob a lama, priznavam :-D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: Nepoznal jsi kvalitní trolking, takže body pro mě :D
    Všechny dobry a levny buildy už ponerfovali,takže bys musel do minulosti..

Zkus nějaký tornado shot?
    OCEAN
    OCEAN --- ---
    EVILMIND: Tak se pochlub co craftis a jak.

Ja jsem treba vycraftil Bleed bow.
    zde je navod : https://youtu.be/lC5ElEdqWnI?t=1
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    BARTUC: ja mam cistice BV occultistu presne v tomhle setupu, HH + explode chest. Mapa tak za 60 sec. nejvic casu zabira lootovani...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: budu se tvarit, z presne vim o cem mluvis, ale o cem to kurva mluvis? :-D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: Doporucim Time machine. T je vec, která ti to vyřeší :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Kuci poradte co hrat na speed clear s explody chestou a HH. Idealne neco s nizsim budgetem... vsichni ted hrajou cold BV, ale to jsou mirror tier chary. Potrebuju neco, kde muzu tu chestu a HH vyuzit na maximalni rychlost mapeni. Mam to ted na max block impale gladovi, kde to pomaha, ale rozhodne to neni ono. Chtel bych takovy to klasicky puf a celej legion, cela obrazovka pryc :-D

Diky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: pockej, ja ale nikdy nehraju standard, to je v lize :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: dik, ale ja mam trady bloknuty :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: tu helmu co jsem tu postoval ti klidne prodam .)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Phys to lightning dela presne tohle. Ale lepsi je to pouzivat a mit imunitu na ailmenty obecne nebo aspon ten shock.
    Ja bych takovych konverzi chtel mit co nejvic, ale neni to jednoduchy je sehnat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja si treba myslim, ze moc jako craftit neumim, urcite ne tak, jak to delaji lidi co pak hazou vysledky na reddit apod, tam vetsinou mam problemy vubec pochopit ten postup (natoz pak ho vymyslet). Nicmene bavi me to hodne, zvlaste kdyz me napadne nejakej efektni trik s add/remove non-neco, a myslim se kazdou ligu zlepsuju, zvlaste kdyz je tolik moznosti neco delat jako treba tuhle ligu. Jeste si pamatuju, jak jsem nejakou ligu hodne let dozadu umel craftit jen lahve, a i tim se dalo zivit! :-) Postupne rozsiruju portfolio veci, ktere jsem schopnej craftit aspon do nejake podoby pro prodej jako base nekomu, kdo z toho pak udela neco epic. Vcera jsem prvne prodal neco pres 100ex, ring co jsem nacraftil komplet celej sam jen tim co jsem nahuntil (base jsem teda koupil za 10c). A to porad vubec necraftim zbrane, zadny, protoze to je proste prilis komplexni/kompetitivni pro me.

Myslim za tenhle mesic mam v truhle vic exaltu, nez na standardu za 7 let predchozich lig DOHROMADY - je to pravda ovlivnene tim, ze Harvest jsem hral jen SSF, tam asi byla taky prilezitost. Uz mi chybi jen jedna challenge a mam ligu dohranou v podstate, takze mozna zbytek zasvetim jeste dalsimu craft treninku! :-)
    Jedine, co mi chybi ke stesti, je nejakej lepsi zpusob kupovani harvest craftu, ale toho se asi s GGG nedockam.
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: protoze je jedinej, kterej pres CTRL skoci rovnou do trade?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam