• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: To mame hodne stejny a i jsem zvazoval ed trick ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: vsak vis ze jsme vsichni umreli na discordu priblizne na stejnym levelu, dokonce jsem umrel na presne to samy co nekdo napsal i sem chvili prede mnou... :-) Proste jsi tanky tak dlouho, az najednou nejsi no. Kdybych tehdy streamoval, tak bych aspon vedel na co, takhle muzu jen hadat co jsem udelal za chybu, protoze si myslim jsem mel jako dost defenzivnich layeru na to, aby me maznul jeden blbej mob. Ale uvidime.

Zatim premejslim o ED tricksterovi, sice jsem ho uz 3 roky nehral, takze to je jako trochu risk rovnou takhle, ale zase nechci jit do melee jako minule, to se ukazalo jako narocny (i kdyz jsem si na equip nemohl stezovat). Uvidime, treba mi dropne neco inspirujiciho cestou, nebudu s nikym zavodit, dam si proste cil level 90, tj. lepsi nez minule, a uvidime jak to pujde.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Když si připadáš tanky = umřeš. Musíš být tanky, ne se tak jen cítit :D
    Zeptej se Velkýho Kouzelníka na to jak na to..

A taky se do toho plánuju pustit. Ale ještě jsem nevymyslel build. V mapách tě zabíjí multiproj, protože to koupíš jednou tripple x triple x 1,4 a to je 12,6x normální dmg a k tomu máš nějaký vtipný dmg mody v mapě :D
    Je to mnohem drsnější než si lidi myslí :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: tak spousta lidi ma to samy treba tak, ze maji zenu a deti a travej cas staranim se o rodinu, coz je presne taky koncept historicky vyprojektovanej tak, abys delal veci furt dokola, navic tam je dost malo novyho contentu obvykle. Ja si proste misto toho vybral pocitacovy hry a popkulturu obecne, a nemam v planu do konce zivota to nijak menit...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: spis premejslim o gauntletu, akorat si furt pamatuju jeste minule, jak jsem se citil fakt dobre a tanky a byl asi v top15 svyho ascendu, a pak na prvni influence mape jsem dostal instant od prvniho mobu... se mi uplne nechce opakovat podobnou zkusenost :)

kazdopadne link na prihlaseni, startuje zejtra
    https://www.pathofexile.com/...te-leagues/join/Ziz+x+Shopify+Reb+Class+Gauntlet/AHgIi-x-F0lsa34n-xC-
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: jsem dneska nějak moc motivační. Kdybyste chtěl někdo support call, napište si do pošty!
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    K0COUR: A přidej tam trochu Alvy ještě, ať to má v tom breach šmak.
    Kecám. Alva se nikdy s Breachem nepotká, kdždej je v jyínym čase.

A bejt závislej na počítačový hře je špatný. Ale jak to má člověk během corony léčit? Po drogách by člověk maximálně zjistil, že má druhej den všechny hezý MTXka a prázný účet :)

A teď seriozně. Hodně cvičte, ať nemáte karpály, nezapomeňte na oční hygienu.

A Evile, zkus to samý ještě jednou za měsíc na novým accountu na ssf :D
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    ja to vidim z jineho pohledu. z pohledu cloveka, co byl na tyhle hre zavisly a kvuli ni zanedbaval praci, obcas i svoje blizke a sedel doma zalezlej jako jezevec. nekterym lidem uz z ty hry (a podobnych titulu) regulerne hrabe. zapominaji na to, ze je to jenom hra. hra vyprojektovana s jednim cilem - abys to hral donekonecna a stal se zavislakem. stejne zase prijdou s novou prepalenou mechanikou, aby opet pritahli pozornost - a s tim souvisi samozrejme ponerfovani stavajicich mechanik. doufam, ze poe2 bude davat vetsi smysl, me stavajici stav hry prijde jako kdyz pejsek a kocicka pekli dort.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    40/40 challenge hotovo, nevim teda co ted budu mesic delat :-)

kazdopadne tenhle meme pekne vystihuje, co si myslim o tech nerfech
    YORK
    YORK --- ---
    LIQUIDFREAK: Já jsem v PoE taky "špatnej". Sere mě tradování přes whispery, takže netraduju. Serou mě sezóny, takže je vydržím hrát vždycky jen pár dní, a tudíž bossy vůbec neřeším. A co jako? Spoluhráč je v tom naopak "dobrej" a za stejnou dobu má gear za pár stovek exaltů. Nevidím smysl v tom to jakkoliv porovnávat, hrajeme prostě jinou hru, jen se shodou okolností stejně jmenuje.
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: treba pro me je celkem HC i SC. Dodnes jsem od bety nedal lvl100 a neporazil nektery bossy. V HC jsem jednou na 5tej pokus udelal lvl80, jen kvuli krasnymu brneni co nosim dodnes a uz bych to nikdy nechtel zkouset znovu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    {reply CHA1NDLER}: Tvoje nazory ti nevyvracim.
    Ale svoje nazory obhajujes tak neprijemnm zpusobem, ze se s tebou za chvilku nikdo bavit nebude.

To ze obhajujes HC je fajn, hraj HC, užívej si challenge, kterou ti to dává navíc, ale nevnucuj nikomu, že to je správný přístup.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Takove schrnuti k tematu ohledne Harvestu co se tu resil. O tom ze chaindler placa nesmysli a dle toho co vypousti za moudra tu hru asi nikdy nehral se nebudeme bavit.
    https://www.reddit.com/...ments/m2papj/priorities_set_right/?utm_medium=android_app&utm_source=share
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Hele, doporucuji asi neresit. Von chandler v posledni dobe dycky neco zacne hrat, je v tom spatnej, ale bude se hadat s lidma co sou mnohem lepsi nez on, ze to hrajou spatne. Nvm teda jak hraje poe (ja vim ze ja ho hral dycky spatne), ale zkusenosti odjinud sou :)
    OCEAN
    OCEAN --- ---
    CHA1NDLER: Zaprve nevim o nikom kdo by hral na standradu. A za druhe zase se tocime okolo toho ze potrebujes x hodin se vubec k tomu Siriusovi dostat. A proste vetsina lidi nema tolik casu. Vetsina si zkusi Siriuse dvakrat do tydne mozna mit ... Nevim jak ti to vic priblizit jako cassual hrac. Mas malo casu a behem toho mala casu chces mit alepson nejaky progress.
    Tuhle ligu to je super, dokazal jsem vydelat dost na Harvestu a prodeji craftu a mam super build. Dokazal jsem si vycrfafit super luk a furt se bavim. Pristi ligu se zase vratim zpet do dob kdy jsem videl par exaltu za celou ligu a prestalo me to bavit behem dvou, tri tydnu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    z jinyho soudku, shanim augument caster a augument chaos pokud by nekdo mel, klido koupim :-) Dekuju
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ty vole takovy hezky auditko klidny to bylo :) tyhle rozumbrady nam byl cert dluznej :)
    OCEAN
    OCEAN --- ---
    CHA1NDLER: To ze dokazes dat Siriuse nebo jineho end game bose s nejakym malym damagem znamena jedine to ze jsi ho uz sel hodnekrat a mas hodne zkusenosti jak ho zabit. To ze jsi ho sel uz tolikrat znamena ze tu hru hrajes hodne dlouho a i nekolik hodin denne.
    S prekvapenim cassual hraci se k nemu dostanou parkrat za celou ligu takze ho nemuzou natrenovat a ani ho nezabijou s tak malym damagem. Chapes to ?
    A jen tak mimochodem staci si precist par komentaru jak primo u toho dev vlakna nebo pod videem a prakticky vsichni maji stejny nebo podobny nazor.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ja mel teda problem s mym casual hranim vyrobit si "easiest to craft" medium cluster jewely v harvest lize. nakonec jsem si je teda vyrobil, ale po sezone mi zbyla tuna rozraftenych veci, protoze jsem holt nemel stesti na ty spravny crafty a kdyz uz jsem na ne mel stesti, tak mi casto hodily ze dvou, tri moznosti, tu nejmin potrebnou... ale ja mam taky v lize problem udelat 6L a chaosy a exa pouzivam vyhradne jako penize do tradu. :)
    OCEAN
    OCEAN --- ---
    Jen tak mimochodem tady v tomto videu krasne shrnuje Path of Math co vse touhle zmenou znici.
    v kratkosti :
    -mensi diverzita buildu
    -bezni hraci se nedostanou k zadnym dobrym itemum
    -nahrava to lidem kteri nacrafti super item, a ten budou replikovat s velkym profitem
    -zvetsi se financni nuzky mezi cassual a hardcore hraci
    -engame bude moc hrat jenom par lidi
    -craft ma nyni jasny cil a I bezni hraci uz vedi jak si udelat nejaky dobry item (ja jsem si konecne udelal super bleed bow)
    -sedet nekolik hodit u random spamovani atributu neni zabava
    -lidi o hodne driv quitnou (nebudou mit dobry itemy aby mohli zaznamenat nejaky progress ve hre a nebudou mit prachy)
    a spousty dalsiho, zde je video : https://www.youtube.com/watch?v=pdpA_xHXhEA

A jen tak for funn tady nekdo predstavil video/parodii jak bude do budoucna vypadat craft (nebo jak vypadal drive protoze GGG se vraci evidentne radeji zpet) : https://www.youtube.com/watch?v=x5MOiIVu9pY
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam