• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ty vole takovy hezky auditko klidny to bylo :) tyhle rozumbrady nam byl cert dluznej :)
    OCEAN
    OCEAN --- ---
    CHA1NDLER: To ze dokazes dat Siriuse nebo jineho end game bose s nejakym malym damagem znamena jedine to ze jsi ho uz sel hodnekrat a mas hodne zkusenosti jak ho zabit. To ze jsi ho sel uz tolikrat znamena ze tu hru hrajes hodne dlouho a i nekolik hodin denne.
    S prekvapenim cassual hraci se k nemu dostanou parkrat za celou ligu takze ho nemuzou natrenovat a ani ho nezabijou s tak malym damagem. Chapes to ?
    A jen tak mimochodem staci si precist par komentaru jak primo u toho dev vlakna nebo pod videem a prakticky vsichni maji stejny nebo podobny nazor.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ja mel teda problem s mym casual hranim vyrobit si "easiest to craft" medium cluster jewely v harvest lize. nakonec jsem si je teda vyrobil, ale po sezone mi zbyla tuna rozraftenych veci, protoze jsem holt nemel stesti na ty spravny crafty a kdyz uz jsem na ne mel stesti, tak mi casto hodily ze dvou, tri moznosti, tu nejmin potrebnou... ale ja mam taky v lize problem udelat 6L a chaosy a exa pouzivam vyhradne jako penize do tradu. :)
    OCEAN
    OCEAN --- ---
    Jen tak mimochodem tady v tomto videu krasne shrnuje Path of Math co vse touhle zmenou znici.
    v kratkosti :
    -mensi diverzita buildu
    -bezni hraci se nedostanou k zadnym dobrym itemum
    -nahrava to lidem kteri nacrafti super item, a ten budou replikovat s velkym profitem
    -zvetsi se financni nuzky mezi cassual a hardcore hraci
    -engame bude moc hrat jenom par lidi
    -craft ma nyni jasny cil a I bezni hraci uz vedi jak si udelat nejaky dobry item (ja jsem si konecne udelal super bleed bow)
    -sedet nekolik hodit u random spamovani atributu neni zabava
    -lidi o hodne driv quitnou (nebudou mit dobry itemy aby mohli zaznamenat nejaky progress ve hre a nebudou mit prachy)
    a spousty dalsiho, zde je video : https://www.youtube.com/watch?v=pdpA_xHXhEA

A jen tak for funn tady nekdo predstavil video/parodii jak bude do budoucna vypadat craft (nebo jak vypadal drive protoze GGG se vraci evidentne radeji zpet) : https://www.youtube.com/watch?v=x5MOiIVu9pY
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: "nic nenaznačuju, ale když nehraješ HC, tak hraješ s kódama" ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: hele, kazdej tu hru proste hraje podle svyho. Ty posledni dobou tady v kazdym postu tak nejak naznacujes, ze kdo nehraje SSFHC, je naprostej loser. Akoratze krome top streameru vetsina lidi na SSFHC hraje proste tak, ze nikdy nevidej zadnej tezkej content, a cely dny travej maximalne v blood aquaductu, coz jako.. vis jak, asi je to challenge se udrzet a nikam nejit a nic nedelat, ale taky to neni pro kazdyho... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A dost, tady mi nikdo nebude osočovát kamauádíčky!
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHA1NDLER: Ty neco rikej o placi kamo...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    IMHO je to bullshit, naprosto to neresi zadnej problem s Harvestem (krome toho srdce mozna), jen to jeste vic otevre nuzky mezi lidma, co si muzou dovolit deterministicky vycraftit perfect item, a lidma co jim to muzou max prodat.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    To jsou super změny. To se hned těším na další ligu.

Overall, this is undoubtedly a heavy nerf to high-end Harvest Crafting, but we strongly believe that it is in Path of Exile's best interests going forward, and that there are still a lot of compelling Harvest crafts that make the grove worth running at any point in map progression.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Development Manifesto - Development Manifesto: Harvest Crafting - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3069670
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OCEAN: rikam, vetsinou craftim to, co chci tu ligu pro sebe - jednak sance na minmax upgrade, kdyz se obzvlaste zadari, pak dobre vim, za kolik co muzu prodat (kdyz to sam kupuju tak i vim ze se to prodava), a jak moc se to toci. Kouzelny na tom je prave to, ze vlastne prodavas "faily", co se nehodi tobe, takze dvojnasobne dobrej pocit! :-) Tuhle ligu tak jedu nejvic elder bone helmy, +2 amulety pro skeleton buildy, vermillion/unset ringy s T1 delve minion dmg modem a tradicne triple T1 ghastly jewely.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    BARTUC: to mas za den vyexpeny...

eNrlfWlz20a26OfwV6BclfvFit07uv3suSXJsqyMZSuSbSXzJdUAGiIsEGAAULLy6v33d7rBBSABCmI4 - Pastebin.com
    https://pastebin.com/UeAVuNBk
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CRACKY_: neco takovyho jsemmel na mysli, ma tam nekde POB? na pytel je, ze byhc musel expit novej char kua :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: jsem noob a lama, priznavam :-D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: Nepoznal jsi kvalitní trolking, takže body pro mě :D
    Všechny dobry a levny buildy už ponerfovali,takže bys musel do minulosti..

Zkus nějaký tornado shot?
    OCEAN
    OCEAN --- ---
    EVILMIND: Tak se pochlub co craftis a jak.

Ja jsem treba vycraftil Bleed bow.
    zde je navod : https://youtu.be/lC5ElEdqWnI?t=1
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    BARTUC: ja mam cistice BV occultistu presne v tomhle setupu, HH + explode chest. Mapa tak za 60 sec. nejvic casu zabira lootovani...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: budu se tvarit, z presne vim o cem mluvis, ale o cem to kurva mluvis? :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam