• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    FRONEMA: O nicem nevim a je pravdepodobne ze nic takoveho neexistuje.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Je nejaka stranka kde se pri prodeji elegant Hubrisu ukazuje jaky meni notables?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Pekne :D Zda se ze paris zodpovedne!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    36 challengi doma, portal je fakt moc peknej :-) ale 40 bude jako fakt drsny, jsem zvedavej, jestli ten spawn Trialmastera budou nejak menit, je to 2 procenta sance udajne, a pak skoro vsechny ty veci na challenge se tam museji stihnout behem 10s, to se jako fakt neda naucit kdyz ho clovek potka jednou tydne...

Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/1014361543
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    New Divine Vessel vendor recipe (take 2)

Go to any vendor and place 1x Divine Orb + 5x flasks (any combination) and you will receive 5 divine vessels in return.
    Here's a pic of what it looks like in game: https://i.imgur.com/s3nNfVqh.jpg
    Reposting this without the video of the original. Turns out the guy who made the video is a shady guy, but the recipe is legit and worth sharing. Big thanks to u/Djentist_Kvltist for pointing it out.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HRAFNAIN: Bartuc ne, nezasouzi :D A nad Gurbonem jsem uvazoval, ale uvidime jeste.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    LIQUIDFREAK: pridej taky GURBONa, no a BARTUC se uz prihlasil sam :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: To je Tvuj problem kamo :D Ja jako master yoda s tim nic neudelam, ani vlastne nechci :DDD
    GURBON: Hele resil jsem to s panem NYXem, a tu funkci nepremigroval, respektive takova ta user nastenka neni zatim v moderni verzi. Ale mam v planu se v nejblizsi dobe zmastit a pak mu napsat, ze v roce 21 fakt nemuzeme bez odkazu na nase podprumerny profily zit :D (zmasteny jsem jiz dnes, ale nikomu to nerikejte O:-) )
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: tak muzes neco spachat s tou nastenkou, nakouknuti na to co ostatni hrajou se mi taky libilo .)

BARTUC: mlc! aspon se o to bude nekdo starat :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: me se to nelibi :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Just fyi, WOJTISHEK mi dal tudle diskusi, známe se léta. Takže asi ok.
    Kdyby se to někomu moc nelíbilo tak si řekněte. Dám práva taky asi Orbitovi a Evilmindovi. Může bejt?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: Ok dik, fajn ze problem neni u mne. Je to ale zvlastni, ten punc navratu do dialupu. Nastesti je to maly :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: vcera vecer se mi to taky delo
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele vcera i dnes nejaky maly minipatche? Ale, stahuje mi to hrozne pomalu, net mam ok. Mate podobnej problem? Stahovat 32MB rychlosti 20KB/s je fakt "sranda".
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja ty lioneye delam normalne na stolecku. Jewellerama az do 5 modrejch, posledni na 6s uz beru cokoliv, a pak musim tim padem shanet jen 1 non-blue na blue. No a pak to linknout no, to bejva horsi pro me... Hotovej 6L kupuju jen kdyz ma super staty, protoze usetrim za divine, pripadne pokud uz ma kvalitu na life, nebo Hillock kvalitu atd, proste cokoliv mi pomuze zrychlist moje kolecko: 6 modrejch - 6L - kvalita - white sockety --> double corrupt. Paradoxne tuhle ligu jsou corrupty nejmensi problem, mam jich asi 5 jeste v zasobe jen svejch vlastnich. No a kazdopadne zatim mam krasnou stoprocentni statistiku puffu v templu... :-(
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: A prophecy se neprodavaji?
    6L lioneys vidim za 5,5 ex online :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Co s tím má společného unique chest?
    Barvení je stejný pro všechny itemy.. a vorici ftw
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jako treba ten Razer Dance jak ted pridali to uplne nuluje :-) ale i predtim jsem mel dobrej, to delam kazdou ligu ze proste natocim treba dvacet jewlu jako trochu pouzitelne, a vaaluju dokud nedostanu ten corrupt, je to jako velky QoL
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: vsak tam pisu 40 procent jenom :) asi bych dal vic ale kdyz chci u toho realne davat i Alvu... navic pri cene 30c i za nejhorsi kamen je stovkovy delirium docela draha sranda dneska, navic zbytecna, kdyz mi primarne jde o base dropy.

BTW jakou zonu ted farmite s watchstonama?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: GURBON: J no vidim, spousty let to bylo na wojtase, ted se to cely nejak rozesralo :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: Taky je dobry, ze ted nikdo nema prava k pridelovani prav :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam