CHA1NDLER: to mi prijde ze by nemelo bejt mozny, jeste se mi to nikdy nestalo. Nicmene pokud das Masterminda, tak se to zase promixuje.
SUNBEAM: musis odstranit craft, nemuzes tim blocknout nic
CHA1NDLER: ja myslim skoro vsechno je profit, kdyz se tomu venujes. Zkousel jsem chvili otevirat harvesty za 12c, na tom nejde prodelat proste, jen musis mit ready veci pro vsechny reforge (coz jsem stejne delal i minulou ligu, protoze jsem lakota :) ). Typicky to super funguje na cluster jewely, jsem prodal jeden i za 15ex uz, coz pokreje naklady na vic runu, nez co za ligu dam.
Pak jsem testoval farmu ritualu, nakonec jsem ji vzdal protoze jsem se rozhodl, ze do endgame grindu ho nebudu delat, nicmene je to taky jednoznacnej profit. Mas 5 ritualu na kazde mape a muzes trikrat pretocit nabidku, vetsinou kazdej run zaplati bud vessel sprintery nebo nejakej base z odmen.
Jsem presvedcenej, ze na kazdou mechaniku najdes neco, co promenis v profit, jde spis o to, co koho bavi. Me treba nebavi Heist, a nedelal bych ho ani kdyby na konci kazdeho kontraktu byl garantovanej exalt... :)