• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Cece tak jak to dopadlo z vymastenim a pokusem premluvit Mr. Nyxe na premigrovani nasi nastenky s charama ? Jen zvedavost :) dik
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    deployment in the near future (ideally in the coming week, but we'll update this estimate as testing continues).

Announcements - Upcoming Video Memory Utilisation Improvements - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3118478
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: To mas zatracene kliku, me harvest nikdy nedal vic nez 5L v zadne podobe :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    CHA1NDLER: cuze? hc skoro nikdo nehraje a tohle jsem teda jeste nevidel.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak ted hraju full cwdt loopera, je to sranda rozchodit, vcera na streamu jsem asi 5 hodin nedelal nic jineho nez ladil equip v hideoutu a pokousel se spocitat spravne ten loop... :-) uplne se mi vybavilo jak jsem hral neco podobneho asi pred 4 rokama, a presne stejne pocital kolik milisekund co bude trvat, tehdy teda dmg daval jen vybuchujici molten shell, dneska je o moc vic moznosti

vhodne na HC, bo se muzete snadno zabit i sami! :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: hezky pekne. ja se snazim o 4 offcolor kde mi to vorici kalkulator napocital asi na 320 vaalu a jsem uz mimo standardni deviaci :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: lepsi hrat na jistotu, dneska jsem prvne delal 6L tak, ze jsem si koupil za 1c double corrupted base bez linku, za asi 3000 vaalu jsem mu dal 5 offcolor, a za 1500 vaal/fuse na 6L. A je to o moc lepsi pocit nez predtim ty fusingy jen tak palit do vzduchu! :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    FRONEMA: O nicem nevim a je pravdepodobne ze nic takoveho neexistuje.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Je nejaka stranka kde se pri prodeji elegant Hubrisu ukazuje jaky meni notables?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Pekne :D Zda se ze paris zodpovedne!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    36 challengi doma, portal je fakt moc peknej :-) ale 40 bude jako fakt drsny, jsem zvedavej, jestli ten spawn Trialmastera budou nejak menit, je to 2 procenta sance udajne, a pak skoro vsechny ty veci na challenge se tam museji stihnout behem 10s, to se jako fakt neda naucit kdyz ho clovek potka jednou tydne...

Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/1014361543
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    New Divine Vessel vendor recipe (take 2)

Go to any vendor and place 1x Divine Orb + 5x flasks (any combination) and you will receive 5 divine vessels in return.
    Here's a pic of what it looks like in game: https://i.imgur.com/s3nNfVqh.jpg
    Reposting this without the video of the original. Turns out the guy who made the video is a shady guy, but the recipe is legit and worth sharing. Big thanks to u/Djentist_Kvltist for pointing it out.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HRAFNAIN: Bartuc ne, nezasouzi :D A nad Gurbonem jsem uvazoval, ale uvidime jeste.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    LIQUIDFREAK: pridej taky GURBONa, no a BARTUC se uz prihlasil sam :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: To je Tvuj problem kamo :D Ja jako master yoda s tim nic neudelam, ani vlastne nechci :DDD
    GURBON: Hele resil jsem to s panem NYXem, a tu funkci nepremigroval, respektive takova ta user nastenka neni zatim v moderni verzi. Ale mam v planu se v nejblizsi dobe zmastit a pak mu napsat, ze v roce 21 fakt nemuzeme bez odkazu na nase podprumerny profily zit :D (zmasteny jsem jiz dnes, ale nikomu to nerikejte O:-) )
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: tak muzes neco spachat s tou nastenkou, nakouknuti na to co ostatni hrajou se mi taky libilo .)

BARTUC: mlc! aspon se o to bude nekdo starat :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: me se to nelibi :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Just fyi, WOJTISHEK mi dal tudle diskusi, známe se léta. Takže asi ok.
    Kdyby se to někomu moc nelíbilo tak si řekněte. Dám práva taky asi Orbitovi a Evilmindovi. Může bejt?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: Ok dik, fajn ze problem neni u mne. Je to ale zvlastni, ten punc navratu do dialupu. Nastesti je to maly :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: vcera vecer se mi to taky delo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam