• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Neni nejakej mod/script pro zobrazeni item level/DPS pro Maca? Nasel jsem jen pro PC, vyuziva Autohotkey a ten na Macu nejede.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Tohle jsou kolize se systemovymi fonty a obcas se v poe deji. Obcas to generuje vtipny jmena potvor nebo predmetu :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    LIQUIDFREAK: To mi mnohdy dělá filtr (příště se podívám jestli to ovlivňuje i itemy jako tobě), restart vždy pomohl.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak 3ti restart pomoh :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    To se mi čas od času dělo, většinu pomohl restart nebo se to časem vyřešilo.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: Nepomohlo. ALe taky mam pocit ze sem to uz nekde videl
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: Takovyhle parady mi to obcas predvadelo v mape syndikatu. Stacilo vypnout/zapnout hru a bylo to OK.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Po dnesnim patchi se mi to nejak rozbilo koukam, advanced mod info je v perdeli.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LIQUIDFREAK: ten seznam používám, ale řikal jsem si, že to půjde třeba nějak hromadně vyfiltrovat... s tim ilvl už je mi to celkem jedno, jelikož pod lvl 60 si už stejně nic neschovávám, ale v jistou chvíli by se to hodilo, no :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PHOW_SAATCH: Pokud vim tak ne, musis ilvl:61,62 proste po lvlu :-( A u support gemu ti to ukazuje kompatibilitu s nasazenymi gemy, takovy seznam ze zelenyma fajfkama, pripadne cervenyma krizkama kdyz nelze kombinovat
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jdou ve stashi nejak highlightnout itemy nizsi nebo vyssi nez ilvl? Napr. vyssi/nizsi nez ilvl:60? A jdou nejak highlightnout support gemy pro urcitej skill? Napr. vsechny supporty pro cyclone? diky :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    View Profile - Path of Exile - Fronema
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/fronema
    Hraju od pulky ritualu, porad mam pocit ze se jen rozkoukavam. Ted hraju kay SRS. Zatim jsem se dostal jednou k sirusovi a prohral :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SUNBEAM: ORBIT: 10x prophecy, hodina na kanale = 0 lingeringu :D
    Kdybyste ho nekdo pls videli, dejte vedet kdyz budu on :D Diky
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo no, ja doufal ze ho prave diky tem minionum vyndam mnohem jednodusejc, faktem je ze v posledni fazi sem solo nikdy nebyl. Ale nepovedlo se, personal faily, trosku zmatek. Ja tam proste nikdy neprezil, at mne tahal orbit nebo croon. Nevadi zkusime priste :) A jak sem rikal nize, je to fakt debilni fight, taky sem ho tam hledal jak mamlas :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: ja tam ted sel se skeleton magama a bylo mi to houby platny. Zajebal to tam kolacema, ze se nedalo hnout a jeste pres ten muj chumel prd vidim. S melee jsem na tom podobne jak pises. Zatim nejlip mi to na nej slo s totemama. Cekal jsem ze s tema magama to bude podobny a zatim nebylo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: fakt je to lehky :-) ale treba ted s tim CWDT looperem jsem zjistil ho nedam (resp. na nekolik smrti), protoze jakmile me v kolotoci hitne ten laser, tak mi to vypne v podstate celou mechaniku a zabiju sam sebe. A takovej skiller jako nejsem aby me to nehitlo, takze holt na Siruse reloguju. Tj. pointa je, jo, jsou chary, co to na nem maji proste horsi no.

LIQUIDFREAK: s minionama je to zrovna lehci, protoze nemusis resit, jak se furt portuje po arene, oni ho targetujou sami. S melee buildem jsem mel treba vzdycky problem ho vubec najit, bo jsem slepej a fakt jako nevidim jak mi v guilde vzdycky radej "přece vidíš kterým směrem se podívá, tam se pak portne". Ne, to teda fakt nevidím kam kouká... :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WHITEANGEL: Hele ja se dycky nechaval potahat a to byla chyba. Ted hraju poprvy miniony a kdybych nebyl debil, tak je dole. Vse personal faily tak neres, priste se povede :D Navic sem si natocil video, tak vim presne. Byl sem ve 4ty fazi, a nechal se dycky blbe chytit do pasti, nebo nevybeh z kruhu a tak. Proste šulin no :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    já se to učil cca 2-3 ligy zpátky stímhle.

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2554248 a můžu jen doporučit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam